Ağrı'da çocukların yüzü bayramlıklarıyla güldü

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği tarafından 160 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık kıyafet yardımı yapıldı.

Ağrı'da çocukların yüzü bayramlıklarıyla güldü

Çocuklara bayramlık kıyafet alımı İHH’nın her bayram öncesinde yaptığı en önemli bir yardım çalışmalarındandır. Kurban bayramına sayılı günler kala Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği belirlediği bir giyim mağazasına başta yetimler olmak üzere ihtiyaç sahibi çocukları yakınlarıyla davet ederek çocukların istedikleri kıyafetleri gönüllerince seçerek almasını sağlıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Engin, “Ağrı İHH olarak her bayram öncesi olduğu gibi bu yılda kurban bayramı öncesi ilimizde bulunan öncelikle yetim, ihtiyaç sahibi ve muhacir ailelerden kıyafet alamayan 160 çocuğumuza bayramlık kıyafet ve ayakkabı hediye ettik” dedi.

Kurban Bayramı öncesi Ağrı’lı 160 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu sevindirdiklerini ifade eden Engin, şöyle konuştu: Hayırsever bağışçılarımızın destekleriyle yıllardır Ağrı’daki muhtaç ailelerimizi kapı kapı dolaşarak tespit ediyor ve onlara destek olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız birçok yardım çalışmalarından biri de her bayram öncesi çocuklara bayramlık kıyafetlerini hediye ederek onların yüzlerini güldürmek oluyor. Allah’a hamdolsun ki kıymetli bağışçılarımızın destekleriyle 2022 Kurban Bayramı öncesinde yine çocuklarımıza bayram sevinci yaşattık.” Diyen Engin: “Her ne kadar bayramlık kıyafetlerin bir fiyatı olsa da her bayram öncesi yolumuzu gözleyen yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmek paha biçilmez bir değerdedir. Ve bizler bu duyguyu her bayram öncesi hayırsever kardeşlerimizle birlikte tadıyoruz. Bu çalışmayla yetim çocuklarımızın bayramı mutlu bir şekilde karşılamalarını sağlamak istiyoruz. Onlara yalnız olmadıklarını, yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Yaptığımız çalışmalarda desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan iyilik gönüllüsü kardeşlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. “ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER