Özdemir; Ağrı 1970 Spor bugünden sonra sadece bir futbol kulübü olarak anılmakla yetinmeyecek

Ağrı 1970 Spor yönetimi ile prensipte anlaşarak Ağrı'ya gelen Oktay Kemal Özdemir ilk açıklamasını Ağrı 04 haber2den Taner Söylemez'e yaptı.

Özdemir; Ağrı 1970 Spor bugünden sonra sadece bir futbol kulübü olarak anılmakla yetinmeyecek

Oktay Kemal Özdemir gazetemiz genel yayın yönetmenine yaptığı açıklamada ;

''Ağrı 1970 Spor bugünden sonra sadece bir futbol kulübü olarak anılmakla yetinmeyecek atletizm, kayak ,güreş ,boks ve tüm bireysel branşların yurt içi turnuvalarında kulübümüz adına yarışarak  Türk Milli Takımı forması ile ilimizi ve ülkemizi  temsil edecek yetenekli çocuklarımızın ,gençlerimizin de  formasını giyeceği bir spor markası olma yönünde hızla ilerleyecektir.
Bu sebeple milli takımlara birçok sporcu vermiş kentimizin her köşesini karış karış yoklayarak tek gencimizin gölgede kalmayacağı şekilde sporcu taramaları gerçekleştirecek tüm branşlarda oluşturulacak teknik heyet ve ekipmanlabir ayağımız Ağrı’da bir ayağımız İstanbul da olmak kaydıyla gece gündüz demeden çalışacak , bu konuda yatırım yapan fon ve kurumları Ağrı Sğor için bir araya getireceğiz.
Kentin Futbol takımını daha üst liglere taşımak hedefinde ki yönetim anlayışımız Avrupa ve Dünya arenasına çıkmak yolunda ilerleyen tüm sporcu kardeşlerimizde Ağrı Spor forması ile buluşturmaktır.
Bu sebeple Ağrı’da yaşayan, Ağrı dışına yerleşmiş , Ağrı’dan çıkarak bir çok başarıya imza atmış her ferdi ve kurumu harekete geçmeye çağırıyorum.
Memleketimizin imajı bizim kaderimizdir.
Bu sebeple herkesi topyekun çalışmaya ,başarmaya, örnek olmaya ve Ağrı Spor’u küresel bir marka yapma yolundaki kararlılığımıza bu guru ve kıvancı birlikte yaşamaya davet ediyorum.
Bu adım bir şehrin çıkış hikayesi olsun;En iyi Vali bizim valimiz  ,en iyi belediye başkanı bizim belediye başkanımız,en iyi muhalefet bizim muhalefetimiz,en iyi basın bizim basınımız,en iyi taraftar bizim taraftarımız ve en iyi takım tüm alanlarda bizim takımımız olsun.
Enerjimizi içe değil,kavgaya  değil,çöüzme,barışa,dışarıda kendi imajımızı değerli kılmaya harcayalım ve bu yolla Ağrı Spor’u kent,in kaderini olumlu yönde değiştirebilecek bir marka değer haline taşıyalım.''dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER