Ağrıda intihar etmek için çatıya çıkan genç güçlükle ikna edildi

Ekonomik nedenlerle intihar girişiminde bulunan genç uzun uğraşlar sonucunda ikna edilerek çıktığı çatıdan indirildi

Ağrıda intihar etmek için çatıya çıkan genç güçlükle ikna edildi

Ağrı’nın Patnos ilçesinde inşaat halindeki AVM’nin üzerine çıkarak intihar girişiminde bulunan genç ikna edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ömer Ata isimli bir genç Patnos çarşı merkezinde bulunun inşaat halindeki AVM’nin üzerine çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine; polis, 112 Acil servis ve Patnos Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri inşaat halindeki binaya çıkarak şahsı ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de atlama ihtimaline karşı tedbir aldı. Çevredekilerin yaklaşık bir saat süren ikna çabaları sonuç verdi ve genç adam aşağı indirildi.

İkna edilen genç, hastaneye sonrada polis merkezine götürülürken, bölgeye giden ekipler ise normale döndü.

İntihar girişiminin önlenmesi ve Ömer A.’nın intihar fikrinden vazgeçmesi sonrası gazetecilerin haberi 3 farklı isimle paylaşmaları da yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi.

Patnos merkezli Doğu Medya gencin ikna girişiminde Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç’ın önemli rol aldığını yazdı. Yine Patnos’un tecrübeli gazetecisi Semih Yardımcı Emrah Kılıç ile birlikte siyaset arenasından tanıdığımız İsmail Oğur’un vaadlerinin etkili olduğunu yazarken Oy Haber’den Nesim Temel gencin iknasında MHP İlçe Başkanı Kamuran Şimşek’in etkin olduğunu savundu.

Sosyal medya paylaşımlarında Patnoslular isimler üzerinden yorumlarda kavgaya tutuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER