Ağrı'da dehşeti yaşatmıştı ''polis her yerde onu arıyor''

Şiddetli geçimsizlik sonrası baba evine dönen eşi Birsen Tunç ve Kayınbiraderi Fecri Tunç'u öldürüp iki kişiyi de yaralayan Katil Zanlısı Metin Tunç'u yakalamak için güvenlik güçleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ağrı'da dehşeti yaşatmıştı ''polis her yerde onu arıyor''

Ağrı’nın Patnos ilçesinde gece saat 01:00 sularında yaşanan kanlı infazda ağır yaralı olarak Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Birsen Tunç eşinin tabancalarından çıkan mermilerin kurbanı olarak hayatını kaybetti.

Şiddetli geçimsizlik nedeni ile baba evine sığınan Birsen Tunç (24) ve ailesi ile konuşmak için gittiği evde eşi ile yeniden tartışmaya başlayan Metin Tunç (27) bir anda belindeki tabancayı çekerek Birsen Tunç’a ateş etmeye başladı. Eniştesinin kardeşine silahı doğrultması sonrası ailesini korumak isteyen Kayınbirader Fecri Tunç’a (32) yöneltti ,ortalığı kan gölüne çeviren zanlı Kayınvalidesi Hatun Tunç ve Kayınbiraderinin eşi Nuriye Tunç’u da ateşle yaraladıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Fecri Tunç’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Birsel Tunç ise kaldırıldığı Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar Hatun Tunç ve Nuriye Tunç’un ise Patnos Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Güvenlik güçlerinin firari Metin Tunç’un arama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ettiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2023, 17:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan Yavuz
Orhan Yavuz - 11 ay Önce

Yazık

SIRADAKİ HABER