Ağrı'da Ev Kirasını Ödeyemeyen Eski Belediye Çalışanı İntihar Etti

Ağrı Belediyesi eski çalışanlarından Uğur Ş.ev kirasını ödeyemediği için girdiği bunalım sonucu intihar girişiminde bulundu.

Ağrı'da Ev Kirasını Ödeyemeyen Eski Belediye Çalışanı İntihar Etti

Ağrı da ev kirasını ödeyemen bir kişi mezarlıkta intihar etti. 

Ağrı da ekonomik nedenlerle girdiği bunalım sonucu bileklerini kesmek sureti ile intihar girişiminde bulunan bir kişi hastaneye kaldırıldı. 

Olay Ağrı Merkez Fatih Mahallesinde bulunan Karaca mezarlığında meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre garson olarak çalışan ve pandemi kısıtlamaları nedeni ile işsiz kalan Uğur Ş. bugün saat 23:00 sularında gittiği Karaca( Merkez) Mezarlığında bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Haber vereilmesi üzerine olay yerine intikal eden 155 polis ekipleri ve 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hala yaşadığı görülen vatandaş Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 

Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Uğur Ş. nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol kimsun
Erol kimsun - 3 yıl Önce

Allah yardımcın olsun kardeşim sayın büyüklerimiz sayın valimizden bir ricamız su kardeşimize de bir yardım edelim Allah rızasi için bir hesap no.acalim devlet aracılığıyla yardımcı olalım

Adem
Adem - 3 yıl Önce

Komşusu açken tok yatan bizden değildir

Cemil uğurtay
Cemil uğurtay - 3 yıl Önce

Kardeşim benim, dilerim Allah seni ailene bağışlar, hayata tekrar geri dönersin. İşsizlik çok can acıtıcı, çok karanlık.. Kendimden biliyorum..

SIRADAKİ HABER