Ağrı da Halk Ekmek Derinde AKP Sidik Yarışında

Bu yazı bugün sosyal medyada AKP seçilmişlerinin sidik yarışını izledikten sonra Taner Söylemez tarafından çalakalem oluşturulmuştur.

Ağrı da Halk Ekmek Derinde AKP Sidik Yarışında

Suni gündemlerle Ağrı da seçim startı alan AKP kendi içindeki bölünmüşlük nedeni ile oluşturdukları suni gündemlerde bile sarayın gözüne girmek adına manipülatif paylaşımlar yapmaktan ve mal bulmuş mağribi misali basının olmadığı basın açıklamaları yapmaktan imtina etmeyerek sidik yarışını sürdürmeye devam etmektedir.

Herkesin kendince parsellediği basın yayın organlarının kişi bazlı eleştiriden öteye AKP cenahına tek kelime konuşamadığı hepimizin malumudur.

Eroin ticaretinden, kadro satmaya, tacizci korumaktan, haraç almaya, gümrük üzerinden vergi kaçırmaya, her türlü pisliğe bulaşmış AKP kadrolarının sosyal medya hesaplarından yaptığı sözde Ağrı odaklı paylaşımlara çok fazla itibar göstermemenizi tavsiye ediyoruz.

Yine bu sebeple şu süreçte adrenalin yaratacak iktidara dümen kırmış hesapların sahiplerinin sosyal yaşamda karşılıklarına ve güvenilirliklerine dikkat kesilmenizi ve ilin gerçek sorunları noktasında bulunduğunuz her platformda sorunları dile getirmeniz gerektiğini dile getirerek bugüne dek iktidara yaranmak çabası içindeki tuzu kuru şatafatlı cümlelere son vermenizi rica ediyorum.

Ağrı ''Halk Ekmek'' e mahkum edilmişse ve sokak bunu konuşuyorsa sırf belediye başkanına vurmak için YERELDE AKP'nin ülkeyi içine soktuğu ekonomik buhrandan tek kelime ile bahsetmeden popilizm arayan muhalif örgüt isimlerine itibar etmeyin önceliğimiz halk ,önceliğimiz halk ekmek olsun .

Savcı Sayan neden kapattığına cevap versin ,Ekrem Çelebi’de Savcı Sayan’ın neden kapatmak zorunda kaldığını anlatsın zaten o zaman seçmenine hırsız denirken susan ikisi hukukçu 3 milletvekiline de çok ihtiyacımız olmadığı çok net ortaya çıkacaktır.

Aslında bu çok uzun bir yazı ama şimdilik kısa kalsın detayları biraz daha sabır gösterirseniz sizinle paylaşalım.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, 00:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrı
Ağrı - 2 yıl Önce

Nasıl cahil, menfaatçi ve kötü kalpli insanlar tarafından yönetiliyor canım memleketim. Karısının bile oy vermeyeceği adamları kendini yönetmeye layık görüyorsa, vah memleketimin haline.

Ağrı li
Ağrı li - 2 yıl Önce

Sevgili kardeşim yazinin tamamini okumadim ama. Başlarken okumaya konunun ne derece ilimiz için ehmiyetli ve önemli olduğu ortada. Sizin bu yazinizi okumalari tavsiyemdir. Akrep kovanina dönmuş bir parti ve bu partinin hem ülkeye hemde ekinomiye ne derecede cidi zararlar verdiği halkin sesine kulak tikayip. Serzenişini dinleneyen ve halkimizi koyin yerine koymalari ve bu davranişin ne kadar asağlayici olduğu. Ortadadir. Tek düşünceleri. Kadrolaşip ülkenin yer alti ve yer üstü kaynaklarini nasil çalip çirpip avrupaya nasil çikaralim düşüncesi içine girmis bu zavalilar. Unutuklari birşey var ki. Halkin simdiye kadar ses etmemesi. Mutevaziliği ve kisiliklerinde oturmuş insani duygulardir. Koltuk sevdasi firavunun sandalyesi olduğunu unutular. Tarihte kutsal kitaplari eline alip halkini köleleştirmeye giden 3 kisi oldu. İki abd baskanlari biride tc başinda ki saraylar efendisiydi. Ama unutuklari birsey var o kutasal kitaplar bunlara çarpmiş kendilerinde haberleri yok

Adem
Adem - 2 yıl Önce

Tanerbey bu ülke ne çekiyorsa liyakatsız insanlardan çekiyor.Ağrıdaki KYK müdürlerini bir araştırın vasıfsız insanlar

SIRADAKİ HABER