Özel Ağrı Yaşam Hastanesinden Güzel Haber

Özellikle pandemi sürecinde yokluğu fazlası ile hissedilen özel sağlık kuruluşu yeniden hizmet vermek için gün sayıyor

Özel Ağrı Yaşam Hastanesinden Güzel Haber

Sağlık hizmetlerinde Türkiye’nin en geri kalmış illerinden olan Ağrı da faaliyet gösteren tek özel hastanenin kapanmasının ardından sağlık hizmeti almak daha güç hale gelmişti.

Özellikle pandemi döneminde vakaların pik yaptığı süreçte yokluğu daha fazla hissedilen Ağrı Özel Yaşam Hastanesi yeniden hizmet vermek için gün sayıyor.

Ağrı’nın tek özel hastanesi olarak bir çok eksiğin giderilmesi noktasında önemli rol oynayan Özel Yaşam Hastanesinin kısa bir tadilat ve yoğun bakım ünitelerinin tamamlanmasının hemen ardından yeniden faaliyete geçeceği ve Ağrılıların sağlık hizmeti almasında önemli rol oynaması bekleniyor.

Yaklaşık bir aylık bir tadilat sürecinin yaşanması beklenen hastanenin yine eski adı ile hizmet sunacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol kimsun
Erol kimsun - 2 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah

Baykal yandaş
Baykal yandaş - 2 yıl Önce

Artık sağlık hizmetleri parayla yapılıyor o zaman Allah düşürmesin özel hastaneye giderken 1 çuval dolusu para götürelim tabi varsa yoksa hizmet alamayız bunu unutmayalım.

Leyla
Leyla - 2 yıl Önce

Keşke çalışabilsem tıbbı sekreterim lütfen işe çok ihtiyaçım var

Bengisu
Bengisu - 2 yıl Önce

Lutfen artik acilsin tekrar... Ozel hastaneye ihtiyac var. Yetkililere sesleniyorum. Calismalarinizi hizlamdirip, tekrar hizmete donmenizi ivedilikle bekliyoruz

SIRADAKİ HABER