Ağrı'da iki köy arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar çekildi 9 yaralı

Ağrı’nın Taşlıçay İlçesinde iki köy arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar çekildi 9 yaralı

Ağrı'da iki köy arasındaki arazi anlaşmazlığında silahlar çekildi 9 yaralı

Ağrı’nın Taşlıçay ilçesine bağlı Aşağı Toklu Köyü ile Boyuncak köylüleri arasında ki arazi anlaşmazlığı nedeni ile dün husumete neden olan arazide silahlar çekilirken bugün ilçe merkezinde taşlı sopalı kavga yaşandı.

Edinilen bilgilere göre Boyuncak köylüleri bir süre önce Aşağı Toklu köyü arazilerinin bir kısmını el koyup traktörle sürdü. Bunun üzerine bir süre sonra bölgeye giden Aşağı Toklu köylüleri, Boyuncaklıların tehdidine uğradı.

Boyuncak köylüleri bir süre sonra Aşağı Toklu köyünün hayvanları için kurulan hayvan sulama sıvatlarını kırıp kullanılamaz hale getirdi.

Dün sıvatları onarmak için bölgeye giden Aşağı Toklu köyünden yaklaşık 30 kişi, Boyuncak köylülerin silahlı saldırına uğradı olay yeride 100’e yakın boş kovan bulunurken yaralanan olmadı.

Aşağı Toklu Köyünden bir gurup bugün karakola şikayete gidince, Boyuncaklılar bu sırada Kahveye gidip Aşağı Toklululara saldırdı.

Yaşanan arbedede Aşağıtoklu köyünden 6 kişi ile araya girerek kavgayı ayırmaya çalışan 3 kişi yaralandı.Yaralılar 112 acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Maalesef ağrılı
Maalesef ağrılı - 2 yıl Önce

Zihniyetiniz batsın ne insansınız yav hanginiz ölünce 5 metre kefenden başka ne götürdü bırakın artık bu geri kafalılığı bırakın kendi kötü zihniyetinizle yanlış yonelndirilmis genç yetistirmeyi geberin gidinde dünya kötülüklerinizden kurtulsun 1 tavuk için 10 adam vurursunuz 2 dana keser barışırsınız sizin zihniyetiniz ahlakınız bu kadar işte

SIRADAKİ HABER