Ağrı'da karşıya geçerken aracın çarptığı A.İ.Ç.Üniversitesi öğrencisi yoğun bakımda

Ağrı'da tüm yetkililerin yetkisi yokmuşcasına kör baktığı çevre yolunda yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi.

Ağrı'da karşıya geçerken aracın çarptığı A.İ.Ç.Üniversitesi öğrencisi yoğun bakımda

Ağrı’da ölüm yolu olarak isimlendirilen Çevre yolunda bugün yeni bir kaza yaşandı.

Çevre yolunda gerçekleşen kazalara her gün bir yenisi eklenirken yetkililerin olayları ilgisizce seyretmesi halkta tepkilere neden oluyor.

Bugün saat 12 :00 sularında Ağrı Polis Evi civarında bulunan yurdundan çıkan Üniversite öğrencisi karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sivil Havacılık 2. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Batman Nüfusuna kayıtlı Emre Taşdemir adlı öğrenci 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan kazada beyin kanaması geçirdiği belirlenen Emre Taşdemir’in yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 23:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Yıldız
Mehmet Yıldız - 2 yıl Önce

Ne yazık ki, bu şehre en küçük bir hizmetin gelebilmesi için bile birilerinin hayatını kaybetmesi gerekiyor.

Daha önceleri biz “YOL” derken birileri halkın gözünün içine baka baka dalga geçiyordu. Kimisi “Ağrı’nın yollar yapılsın, benim gömleğim toz oluyor” diyordu. Kimisi “sanki arabası var da arabasının tekerleri çukura değecek” diyordu.

Artık, Ağrı Valisi Sn. Osman Varol, halkı muhatap almayan Milletvekili Sn. Ekrem Çelebi ve Belediye Başkanı Sn. Savcı Sayan Ağrı’daki yol ihtiyacının ne kadar büyük bir problem haline geldiğini umarım anlamışlardır.

Bu arada, Ağrı Belediye Başkanı Sn. Savcı Sayan’a bu konudaki gayretleri için de teşekkür ederiz! Ancak, şu bir gerçek ki daha fazlası gerekli..

Her gün on binlerce aracın geçtiği ÇEVRE YOLU üzerinde yer alan çeşitli noktalarda “trafik kurallarını belirten işaret ve lambalar kurmak, gerekli görülen yerlerde alt geçitler ve üst geçitler inşa etmek” insan hayatından daha önemli olmasa gerek..

Sahipsiz şehre sevgilerle...

Betül Öztunç
Betül Öztunç - 2 yıl Önce

Emre bizim en yakın arkadaşımızdı o 1.sınıf iken biz son sınıftık. O yol gerçekten ölüm yoluydu, ne bir trafik lambası ne bir üst geçit nede araçları yavaşlatacak bir uygulama hiçbir zaman olmadı. Şimdi tek umudumuz arkadaşımızın hayati tehlikesini atlatabilmesi. Yoksa ne savcı sayan nede diğerleri bu ölümün vebalini asla ödeyemeyecek.

Serpil uçar
Serpil uçar - 2 yıl Önce

Artık bu memlekete biri sahip çıksın gelen caliyo ailesinin cebini dolduruyo o çocuğun yerinde sizin çocuğunuz da olabilirdi memlekete gelen bir kat gömüp gidiyor rabbim sizlere de yedirmesin inşAllah makamda egosu tavan yapanlar

Ömer
Ömer - 2 yıl Önce

Maalesef Ağrı gününü gün eden halkla ve sorunlarıyla ilgisi olmayan birkaç kişinin merhametine bırakılmış. Bu böyle olmaz yapılacak iş Ağrı’daki ehli insaf ve vicdan sahibi tüm sivil toplum kuruluşları bir araya gelecek bir protesto yürüyüşü ve basın açıklaması yapacak. Sayın agri04haber sizin bu işe öncülük etmeniz bizi çok memnun edecektir. Allah muhafaza etsin bu ölüm yolunda bir can kaybının daha yaşanmaması için tüm hemşeriler olarak ortak hareket etmek ve sesimizi en gür şekilde çıkarmak zorundayız.

SIRADAKİ HABER