Ağrı'da ki Kazada Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Van Yolu firmasına ait otobüs kazasında yaşamını yitiren Ağrılıların kimlikleri belli oldu

Ağrı'da ki Kazada Ölenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Bugün saat 13:30 sularınd Ağrı’nın Tutak İlçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri netlik kazanmaya başladı.

Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü bugün saat 13:30 sularında Patnos’tan Tutak’a doğru seyir halindeyken Kuş Tepesi denen mevkide aracın freni boşaldı.

Araçta bulunan yaralı yolcunun anlattıklarına göre Kuş Tepesi mevkinde araçta kıvılcımlar oluştu yolcuların araç sürücüsüne ne olduğunu sorduğunda Şoför’ün yolcuları aracın ön kısmından uzaklaşmaları yönünde tembihlediği ve frenin boşaldığını söylediği öğrenildi.

banner47
Rampa aşağı hızla ilerleyen freni boşalmış otobüs karşı şeritten gelen iki kamyona çarparak durabildi. Çarpışmanın etkisiyle yolcu otobüste başlayan yangın daha da büyüdü ve iki kamyon da otobüsle birlikte alev aldı. İlk belirlemelere göre otobüste 18 yolcu ve 3 mürettebat olduğu belirlendi.

Olay yerine intikal eden lurtarma ekiplerinin müdahalesi sonrası 7 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği görüldü.Yaralı 18 kişide ambulanslarla çeşitli hastanelere götürüldü

Kazada otobüsteki yolculardan Cevher Dayan, Zübeyde Çiftçi, Savaş Çemrek, İbrahim Yiğit, Süleyman Özel ve ismi öğrenilemeyen bir yolcu ile Sabahattin Kapıcı ve Hakan Çelik isimli yaralılar Ağrı Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı Eyüp İlter ve Orhan Uyumaz Patnos Devlet Hastanesi’ne yine yaralılardan Onurcan Elçi, Zehra Duman, Mehmet Latif Işık ile Gürgün Özbek Hamur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otobüste yaralılardan Yusuf Durmaz ve Zeynep Durmaz ile Ali Eren ve Serhat Kısa da Tutak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin tamamının kimlik bilgileri henüz netlik kazanmamışken yaşamını yitiren yolculardan 3 kişinin Patnos nüfusuna kayıtlı ve araca Patnos’tan binen yolcular oldukları öğrenildi.

Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre kazada yaşamını yitiren Ağrılı 3 ismin Eşref Tutak, Emrah Solmaz ve Ebrar Tatlı olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dr. Mehmet YILDIZ
Dr. Mehmet YILDIZ - 1 yıl Önce

Ne yazık ki, yine tekrar etmemiz gerekiyor! Bu şehre en küçük bir hizmetin gelebilmesi için bile birilerinin hayatını kaybetmesi gerekiyor.

Son dönemlerde meydana gelen ölümlü trafik kazalarının nedenlerini sorgulayıp çözüm üretmek yerine yetki sahiplerinin hemen hemen hepsi “ben üzerime düşeni yapıyorum” modunda! Reklamlar Paris, gerçekler Patnos...

Hâlbuki hepimiz biliyoruz ki; bu şehir sahipsiz, bu halk kimsesiz, Ağrı’mız kaderine terk edilmiş...

Bu şehir kimin umurunda? Bu halk kimin umurunda? Hep yalan dolan...

Vitrindekilere dair ahvalimizi kısaca belirtelim belki biraz faydası olur;

1- Ağrı Valisi Sn. Osman Varol; şehri yıllardan beridir sömüren, şehre hiçbir katkı sağlamamış, servetine servet katmaktan başka bir hedefi olmayan sözde burjuva takımının ve uyduruk STK’lar kuran lümpen takımının dışında hiç kimseye randevu vermiyor. Sn. Musa Işın’ın içine düştüğü hatayı tekrarlıyor. Muhtemelen Sn. Musa Işın gibi kendisi de merkeze çekilecek!

Yomra döneminden hatırlıyorum! Sn. Varol’un kalitesine yakışmıyor...

Ağrı Valisi Sn. Osman Varol’dan; Ağrı’nın ihtiyaçlarını ve halkımızın taleplerini ortaya çıkarabilmek adına AİÇÜ veya SERKA koordinatörlüğünde saha araştırmaları yaptırmalarını rica ediyoruz. (Şehrin potansiyelini değil!)

Ağrı halkı şahittir ki, çalışkan olduğuna inandığımız için Sn. Süleyman Elban dönemindeki o sinerjiyi biz oluşturduk, hizmet etti ve mükâfatını aldı...

Eğer ki, psikolojik hazırbulunuşluğa sahip olan diğerkam bir yönetim anlayışı belirginleşirse şehrimize değer katmak adına daha güçlü bir sinerji ortaya koyabiliriz. Yoksa çabuk kayış atıyorlar...

2- Ağrı Milletvekili Sn. Ekrem Çelebi, sanırım mikro ekiplerle birlikte iş kovalamakla meşguller! Söylenen o ki, parası olmayanı muhatap almayanlardanmış kendisi! Kendisinden önceki birçok milletvekili gibi şehrimize değer katabilecek onlarca kardeşimizi kapısından içeri almamış, devlete umut bağlayan sayısız insanımıza hayati işlerinde yardımcı olmamış!

Bugüne kadar siyasetçi ve bürokratların bunlara benzer tavırlarıyla karşılaşan sayısız insanımız vatana sadakatle bağlılık bilincini yitirmiştir (bu konuyu başka bir gün açacağım).

Vatanseverlik sosyal medya profiline bayrak resmi koymak değildir. Ya da ben vatanseverim diyerek ona buna parmak sallamak da değildir...

Önümüzdeki seçimlerde Sn. Ekrem Çelebi yine aday gösterilirse muhtemelen Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı’dan milletvekili çıkaramayacak...

3- Ne yazık ki, Ağrı’daki STK’ların büyük bir kısmı tuttukları köşeden nemalanmakla meşguller. Çıkarlarının zedelenmemesi adına çoğu sessiz...

4- Halkların Demokrasi Partisi milletvekillerinin hem pek bir yetkileri yok hem de herkes biliyor ki onların derdi zaten hizmet değil! Halkların Demokrasi Partisi seçmeni de konuşunca 6 yıl 3 aydan başlıyor. Bu yüzden onlar da sessizler...

5- Diğer muhalif partilerde siyaset yapanlardan; kimisi menfaati yoksa kesik parmağa bile işemez cinsten, kimisi beladan kaçıyor, kimisinin de parası yok, bu sebeple sesleri pek çıkmıyor.

Muhalif partilerde yer alan fedakâr kardeşlerimiz de var! Ancak azlar...

6- Bürokratların ise maaş almak dışında pek bir fonksiyonlarının olduğu söylenemez. Bir kısmı gününü gün etmekle, bazısı resim çektirmekle ve çoğu da gelenin gidenin başını sıvazlamakla meşgul...

Kış ayları yaklaşıyor, inşAllah daha fazla ölümlü trafik kazası meydana gelmez...

Sahipsiz Şehre Sevgilerle...

Metin Çelebi
Metin Çelebi @Dr. Mehmet YILDIZ - 1 yıl Önce

Kaliteli insanın hali başka oluyor onun için eğitim eğitim eğitim şart dünyaya bakışın değişir ağzından çıkan sözden kaleminden dökülen mürekkep ten feyz alınır.

Metin Çelebi
Metin Çelebi - 1 yıl Önce

Vefat edenlere Cenab ı Allah tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı yaralılara acil şifalar temenni ederim

Berat taşdemir
Berat taşdemir - 1 yıl Önce

Geçmiş olsun yaralılara acil şifalar ölenlerede Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Erol kimsun
Erol kimsun - 1 yıl Önce

Allah yardım etsin inşAllah vefat eden kardeslerimizede Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

ihsan KÖSEDAĞ
ihsan KÖSEDAĞ - 1 yıl Önce

Yıllardır Tutak rampası şoför lerin korkulu rüyası.
Ülkenin en fakir ve kimsesiz ili Ağrı
Geçmiş olsun
ölenlere ALLAH tan rahmet yaralı lara Acil şifalar dilerim.

Mehmet  Salih Gelturan
Mehmet Salih Gelturan - 1 yıl Önce

trafik kazalarına sebep olan nedenlerin başında teknik hatalar neden olmaktadır. şoförlerin iyi eğitim almaması ve seyire çıkan araçların ön bakımdan geçmemesi kazaya neden olmaktadır.
Allahu Teâlâ ölenlere rahmet eylesin.
yaralılara acil şifalar diliyorum.

Zeki Başaran
Zeki Başaran - 1 yıl Önce

Rabb’im cc tüm Vefat eden kardeşlerime ebediyyen râhmet eylesin, mekânları Cennet olsun.
Yaralı kardeşlerimize acilen şifalar diliyorum

Sinan gürbüz
Sinan gürbüz - 1 yıl Önce


SIRADAKİ HABER