Ağrı'da olmaz denilen oldu ;Halka Sordu Aday Oldu

Türkiye de bir ilke imza atan mevcut başkan hizmet için bu kez bağımsız adaylığı seçti.

Ağrı'da olmaz denilen oldu ;Halka Sordu Aday Oldu

Halka Sordu Aday Oldu

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi Belediye Başkanı Yıldız Acar 2024 mahalli idareler seçimleri son başvuru tarihi öncesi yüz yüze görüştüğü vatandaşlardan adaylık konusunda düşündüklerini aldıktan sonra kamuoyu oluşturmak için adaylığını sosyal medya hesapları üzerinden Doğubayazıt’lı hemşerilerine sordu.

Gerek yüz yüze görüşmeler gerekse sosyal medya hesapları üzerinden gelen yoğun destekler sonrasında Acar 31 Martta gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanlığı seçimleri için son başvuru tarihi olan 20 Şubat’ta bağımsız belediye başkan adaylığı müracaatında bulundu.

İlçe seçim kurulu tarafından adaylığında herhangi bir sakınca görülmeyen Yıldız Acar Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu.

3 Mart’ta kesin listelerin asılması ile birlikte start alacak olan propaganda süreci öncesi de yerel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdüren Acar’ın ilanın ardından daha yoğun bir propaganda çalışması yapması bekleniyor.

Olmaz denileni olduran ve adaylığını direk halka soran başarılı belediye başkanı tüm kenti seçim ofisi olarak kullanıyor.

Doğubayazıt’ın uzun süredir ihmal edilen tüm sorunlarını 5 yıllık görev süresinde yoğun mesai harcayarak sonlandırma gayreti ile kamuoyunun tanıdığı Yıldız Acar 2023 yılı hesap özetini de her yıl olduğu gibi yine Belediye Binası ve kantin muhtelif alanlarına astırarak şeffaf idareciliğin en bariz örneğini sergiliyor.

2023 yılı bütçesinin açıklanması ile Türkiye de tek borçsuz belediye olan Doğubayazıt’ın yaptığı hizmetlerde kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor.

Doğubayazıt’ın en büyük sorunları olan yol ve sus sorununa çözüm üreten Acar kenti asfalt yollarla döşerken temizlik konusunda ki hassas çalışmaları ile de ilgi çekiyor.

Doğubayazıt’ın su sorununu büyük oranda çözmekle yetinmeyen Acar’ın belediyesi bölgede vatandaşına en temiz suyu kullandıran kurum olarak ta dikkat çekiyor.

Kent meydanı ,ışıklandırma ve kent mobilyaları ile kente Avrupai bir hava kazandıran Acar’ın bağımsız belediye başkan adaylığıda halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Yıldız Acar’ın Belediye Başkanlığı seçimlerinde favori gösterildiği Doğubayazıt’ta sosyal belediyecilik anlayışınıda çok etkili olduğu söylenebilir.

Kentte çözülmeyen sorun ,dokunulmadık vatandaş bırakmayan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın 31 Martta ki performansı kamuoyunun en önemli gündem maddesi olarak görülüyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
HARUN
HARUN - 2 ay Önce

kendini bırakıp peşine 3 kuruş değeri olmayan itibarsız muhtar adaylarını takıp muhtarlara oy istemeye devam ederse bu gidişle nah secilir

BAZİTLİ
BAZİTLİ - 2 ay Önce

OYLAR YILDIZ BAŞKANA HAK EDİYOR

SIRADAKİ HABER