Bekiranlılar Ağrı Siyasetine Yön Veriyor

Ağrı'da yerel seçim heyecanı her geçen gün artarken aileler renk vermeye başladı.

Bekiranlılar Ağrı Siyasetine Yön Veriyor

31 Martta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri öncesi Ağrı’nın denge ailelerinden Bekiranlılar tutum belirlemek için soy isimlerin tek kişi ile temsil edildiği bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ağrı merkez ağırlıklı seçmene sahip olan ve iş hayatının her noktasında varlığını hissetiren Bekiran Ailesi belediye başkanlığı seçimleri içiin hangi parti adayını detekleyeceği konusunda yaptığı istişare toplantısında bir karara vardı.

2019 Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Partiye destek veren ailenin 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Balediye Başkanlığı seçimlerinde Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Şafi Erim’e destek vereceği yönünde karar aldığı öğrenildi.

Hafta sonu büyük aile toplantısı ile Yeniden Refah Partisini adayını destekleyeceğini ilan edecek olan Baekiranlıların kentte bir gövde gösterisi yapması da bekleniyor.

Ağrı Siyasetine Milletvekilliği ,Belediye Başkanlığı ve siyasetin hemen hemen her mevkisinde temsilci veren ailenin aldığı kararın yerel seçimlerde de büyük değişikliklere neden olacağı öngörülüyor.

Muhafazakar sağ tandanslı ailenin Ak Parti destekçisi olduğu ve uzun bir aradan sonra ilk kez Ak Parti dışında bir partiyi destekleme kararı aldığı da biliniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serhat
Serhat - 2 ay Önce

Yemin ederim sesli güldüm ağrı siyasetine yön veriyorlar miş bırakın bu ayakları belirlenmiş nezoyimus zaroyu bilmem celali pileki kim takar aşireti bunların çocuklarına artık söz geciremedigini hepimiz biliyoruz şu resimden en az 15 kişi akpye oy verecgine yemin edebilirim

Ağırıli
Ağırıli - 2 ay Önce

Heee hee bizde kiraciyiz

Kul
Kul - 2 ay Önce

Bekiranlılar mı kaldı? Böyle aile meclisi falan kalmadı.

Şafi erimin alacağı oy 800
Şafi erimin alacağı oy 800 - 2 ay Önce

Şimdi hepsi bekiri olsa bile eti butu bu

Mesut Polat
Mesut Polat - 2 ay Önce

Şafii ağabey kaliteli düzgün adamdır.. işi ehline vermek hakikatli bir usül ise, ki öyledir..

Bu anlamda Şafi ağabey doğru seçim olur..

Allah Ağrı için hayırlısını nasip etsin..

Ağrı04
Ağrı04 - 2 ay Önce

Seçim bıçak sırtı olduğu için şehir merkezinde ağırlıklı oyu olan aileler belirleyicidir. Ve şehir merkezinde 5000 oyu olan bir aile yön verebilir. Bu aile de bağlılık esastır, ideoloji ne olursa olsun büyükten küçüğe söylenen yapılır. Bu daha önceki seçimlerde test edilmiştir. Hazal Aras a yarayacak ama bu iş

BU YORUMU DA CANİP ELEM YAZMAMIŞSA
BU YORUMU DA CANİP ELEM YAZMAMIŞSA @Ağrı04 - 2 ay Önce

BEN DE BEKİRİANLİ OLAYIM

Saim özmen
Saim özmen - 2 ay Önce

Belli başlı ismi olan bir ayleyi yönetecek bir kanaat önderi etrafında toplanmaya aileler büyükten küçüğüne kadar kendini ileride görüp menfaati çıkarlarını göz önüne getirerek herkes bir partide yer ararsa kuyruk olursa kuyrukta sallamaktan başka bir anlamı olma z silinip gider bu nu böyle düşünen aileler muz kabuğu gibi ayak altıda ezilir kayıp olur gider inşAllah içlerinden biri çıkar bu dağılmaya engel olur birlik beraberlikten güç doğar bir kişi lider olur devam eder gider ben lider sen lider o lider öteki lider görülürse biret ve gülünç duruma düşerler inşalla bu toplantılar buz üzerine yapılmış temel gibi olmasın yoksa menfaati için güneşin doğduğu yöne giderlerse yıkılır kayıp olur gider

SIRADAKİ HABER