Hamur'da AK Partili Aşiret DEVA Partisine Geçti

Ağrı'da mahalli idareler seçimlerinde dengeleri değiştirecek geçişler yaşanıyor 2000 kişi bugün DEVA Partisine katıldı.

Hamur'da AK Partili Aşiret DEVA Partisine Geçti

Ağrı’da DEVA Partisine Devasa Katılım

Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi aday listelerinden memnun olamayan aşiret mwnsuplarının bir kısmı aldığı kararla geçiş yaptı.

Ağrı ‘da DEVA Partisi büyük bir katılımla moral buldu.

Ağrı Belediye Başkan Adayı Ayten Erat,DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Nesim Alpaslan ve DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Celal Kaya’nın katıldığı tanıtım ve katılım toplantısında 2000 kişi DEVA PARTİSİ saflarına geçti.

Ağrı’da AK Partiye en büyük katkı sağlayan Nezoi Aşiretinden yaklaşık 2000 kişilik bir gurup bugün düzenlenen törenle DEVA Partisine geçtiğini duyurdu.

Hamur İl Genel Meclis Üyesi Ercan Turgut’un tanıtım toplantısında ağrının en yoğub nüfusuna sahip ailelerinden olan Nezoi Aşireti DEVA Partisine geçtiklerini deklare etti.

Yaklaşık 2000 kişinin geçiş yaptığı törende yeni üyelere rozetleri DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Nesim Alpaslan tarafından takıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 16:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Admin
Admin - 2 ay Önce

Aşiret büyüklerimiz şimdiye kadar Âbbasin pisligini çekiyordu

Süleyman
Süleyman - 2 ay Önce

Tamam da köydeki oylar. Merkezi etkilemez.

nezoi
nezoi - 2 ay Önce

Herbiji asiretimize

Kurdo
Kurdo - 1 ay Önce

Resulü ne zaman devirmeyi düşünüyorsunuz? Daha biz doğmadan muhtardı yıl olmuş 2024 kraliyet ailesi gibi muhtarlığı bırakmıyor. Bıktık artık sürekli haklarımızı yiyen bu adamdan. Kaymakamlıktan bir destekleme bildirgesi yayınlansa ilk olarak kendini ve kardeşlerini yazdırıyor diğer insanların haberi bile olmuyor. Önceki yıllarda binlerce insanın arsalarını kendi adına tapulamis sirf destekleme parasını yemek için ve bu hal yillarca devam etti bizim masum köylüler farkedene kadar iş işten geçmişti...Bu ve bunun gibi daha neler.... Bu milletin ahının aheste aheste çıkacağı günleri bekliyoruz resul bey!

Keça kurda
Keça kurda - 1 ay Önce

Haramzade resulü ne zaman devireceksiniz? Bıktık artık bu muhtardan. 97 den beri hala hala koylulerin haklarını suistimal ediyor ve yiyor. Yazıklar olsun bize ben genç biri olarak hakkımı helal etmiyorum. Köylülerin de koyun kafası yüzünden bu haldeyiz. Haksızlığı göz göre göre nasıl ses cikartmiyorsunuz sayın köylüler

Gamze Turgut
Gamze Turgut - 4 hafta Önce

Resul aldı yine alicak burda da belirsiz saçma sapan isimlerle yorum aticağınıza kalibinizin adamı olup yorum yazın .

SIRADAKİ HABER