Ağrı da Veliler,Vali'den Tatil İstiyor

Ağrı da veliler sosyal medya üzerinden Ağrı Valisine seslendi

Ağrı da Veliler,Vali'den Tatil İstiyor

Ağrı da termometrelerin hava sıcaklığını -30ların üzerinde göstermesi sonrası veliler valiliğin soğuk tatili vermesi için sosyal medya hesaplarından seslerini duyurmaya çalışıyor. 

Özellikle sabah saatlerinde etkili olan ayazda küçük çocukların okula gitmekte zorlandığını belirten Ağrılı veliler geçmiş dönemlerde uygulanan soğuk tatili formülünün tekrar devreye girmesi ve dondurucu soğuklar kırılıncaya kadar okulların tatil edilmesini istiyor. 

Sabah –30 derece de yürüyerek okula gitmek zorunda olan çocukların titreyen halleri ,donmuş kaşları ve kırağı tutan saçları içler acısı bir manzara olarak karşımıza çıkıyor. 

Çocuklarının bu şartlarda okul yolunda çektiği eziyete daha fazla dayanamayan Veliler bugün sosyal medya hesaplarından Ağrı Valisi Osman Varol’a seslenerek okulların tatil edilmesi için seslerini duyurmaya çalışıyor. 

Vali Varol’un daha öncede uygulanan bu yöntemi devreye sokarak okulları tatil etmesi beklenirken valiliğin konuya nasıl yaklaşacağı merakla bekleniyor. 

İlerleyen süreçte Valiliğin konuya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, 22:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
çaresiz
çaresiz - 2 yıl Önce

Ağrılı bir vatandaş olarak okulların tatil edilmesi gerekir -30 derecede çocukların okula gitmeleri hem kendi sağlıkları açısından hemde evde yaşayan diğer aile bireylerini olumsuz etkilemektedir. Empati kurularak tez zamanda karar alınması gereken bir durum...

Adam
Adam - 2 yıl Önce

Tok açın halinde ne anlar derler Vali bey ve ailesi sımsıcak ortamları var ona Güre hava sicak

Ahmet Sadık
Ahmet Sadık - 2 yıl Önce

Satın Valimiz kesinlikle tatil yapmalıdır..-30 da Sabahin 8'inde 7 yaşında cocuklarin okula gelmesi çok zor..Ayrıca Savci Başkan da acilen sokak köpeklerine çare bulmalı aç köpekler küçük cocuklara saldirabilir

SIRADAKİ HABER