Ağrı Gelecek Partisi İl Başkanı Gök ,Çelebiye Fena Yüklendi

Gelecek Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Gök ,Çelebiye fena yüklendi

Ağrı Gelecek Partisi İl Başkanı Gök ,Çelebiye Fena Yüklendi

Yarın Ağrılı İş Adamları ile saat 15:30 da A.İ.Ç.Ü Konuk Evinde Ağrılı İş Adamları ile bir araya gelerek yeni ekonomi modelini anlatacak olan AKP Milletvekili Ekrem Çelebi toplantı öncesi Gelecek Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Gök'ün hışmına uğradı.

Gök sosyal medya hesabından yaptığı ve basınla paylaştığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

AĞRİ milletvekili sn. Ekrem ÇELEBİ ATSO başkanı sn. Saim ALPARSLAN a ağrılı isadamlari ile toplanti yapmak icin uygun ortam yaratmasi icin ricada bulunmuş toplantının ana konusu yeni ekonomi modeli. Şimdi bu konuda kamuoyunun bilmesinde yarar var. soruyorum"..
1. Yeni ekonomi modeli hakkinda bilgi sahibimisin, tahsilin ve birikimin böyle bir modeli anlatmaya ve iş adamlarimizi ikna etmeye yetermi.
2. Siz ve akp yöneticileri agrili iş adamlarimizin yatırım yapmasi icin uygun kosullari olusturdunuzmu, yoksa AĞRININ sahibi olan bu güzide isadamlarimizi küstürüp göç ettirdinizmi. Belediye tarafindan kapatilan is yerleri [ petrol, hurdacilar vb] neden arabulucu olmadiniz aylarca bu isyerleri kapali kaldı bu iş adamlarimizin mağduriyeti ne olacak seçimemi kalacak yoksa öbür dunyayami kalacak hiç merak etmedinizmi.

banner47

4. Fazla uzağa gitmeye gerek yok sadece gecen ay kendi TORUN aşiretine bağlı. ÇELEBİ, DENİZ, BOĞUCU, KAHRAMAN, ÇEVİK, KELEŞ soyadından onlarca adam AĞRI Eleşkirt Patnos ve diger ilçelerdeki kamu kurumlarina yerlestirdiniz. Burda tezat olusmadimi siz agrida daki ekonomi modelini kime anlatacaksiniz is adamimi bıraktınız siz ancak patnos torun Aşiretinin ekonomisini düzeltiyorsunuz. Sn vekil agrida sadece senin asiretinin bireyleri yasamiyor 550 bin insan yaşıyor bunlarin günahı vebali senden sorulur.
[ not. Ayrıca kardeşin İKRAM ÇELEBİ nin pençelerini kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin enselerinden çek halk her seyi biliyor]..

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2022, 16:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
çaresiz
çaresiz - 2 yıl Önce

EEE sayın Murat Gök bir zamanlar sizde muhtardınız ne olduda şimdi birilerini eleştiriyorsunuz Fatih Mahallesine bir civi çakmış olsaydınız bugün daha güzel şeyler olabilirdi ama o treni sizde kaçırdınız kusura bakmayın hangi yüzle fatih mahallesini gezip oy isyeceksiniz acaba cok merak ediyorum

SIRADAKİ HABER