Ağrı Kent Meydanına Kavuşuyor

Ağrı kent meydanı için çalışmalar başladı

Ağrı Kent Meydanına Kavuşuyor

 Ağrı Valiliğince açık kapı projesinin  açılışı yapıldı.Ağrı Valiliği girişine kurulan masada vatandaşların bürokratik engelleri hızlıca aşması amaçlanırken uygulama 81 ilde başlatıldı.

Vali Elban açılış sonrası Valilik toplantı salonun da basın mensupları ile bir araya gelerek projelerin durumu hakkında bilgi verdi.

Elban Köydes ve İl Özel İdarsi bütçesinden yaklaşık 100 milyon liralık asfalt çalışması yapacaklarını aktarırken kent içinde 2 mahallede iki ayrı ekiple asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi

 Havaalanı yolu üzerinde ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yaptıklarınıda kaydeden . Elban, hurdacıların şehrin dışına taşınacağını ve galericilerinde 10 gün içerisinde ihalelerinin yapılacağını söyledi. Ak Parti Eski Belediye Başkanı Hasan Aslan döneminde proje aşamasında olan kent meydanı ve yeni belediye binasının da hayata geçirileceği sürece ilişkin konuşan   Elban, "Ordu evinin yerini aldık belediyeye geçti. Bu yıl içerisinde ordu evini yıkıp meydana çevireceğiz. En büyük hayalim şehre meydan kazandırmaktır. Yaz süresince yıkım ve taşımayı gerçekleştireceğiz. Ağrı Park projesine başladık. Son bahara kadar içerisinde kafe ve restaurantların olduğu parkın açılışını öyle veya böyle gerçekleştireceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER