Ağrı Milletvekilleri Uyuyor,İstanbul Milletvekili TBMM'ne Ağrı'yı Soruyor

Ağrı milletvekillerinin uzaktan izlediği şehrin sorunlarını farklı illerin milletvekilleri meclis gündemine taşımaya devam ediyor

Ağrı Milletvekilleri Uyuyor,İstanbul Milletvekili TBMM'ne Ağrı'yı Soruyor

Ali Babacan'ın Liderliğinde ki DEVA Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisindeki tek milletvekili Mustafa Yeneroğlu Ağrı Gürbulak sınır kapısının tursit geçişine kapalı olması nedeni ile T.B.M.M'ne soru önergesi verdi.

 Ağrı'nın 4 milletvekili'nin meclis gündemine taşımadığı sorun bölge milletvekillerinin Ağrı kaygısı taşımadığını birkez daha gözler önüne serdi.

Yeneroğlu'nun Twitter hesabında paylaştığı soru önergesi ve mesaj şu şekilde;

Van, Ağrı ve Hakkari, sınır kapılarının yolcu geçişine kapalı olmasına çok tepkilidir. Yaşanan mağduriyetin giderilmesi için #TBMM'ye soru önergesi verdik. Van-Kapıköy, Ağrı-Gürbulak, Hakkari-Esendere-Üzümlü sınır kapıları yolcu geçişine neden kapalıdır ve ne zaman açılacaktır?

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 20:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bora Erim
Bora Erim - 3 yıl Önce

Ağrı millet vekilleri, süper emekliliği almış. Zulalarını tıka basa doldurmuş. Kimsi ülkenin batısı veya güneyi hayali ile emekliliği garantilemiş. Kimisi yurt dışı hayalinde. Memleket yanmış veya donmuş kime ne?

Sahipsiz ağrı
Sahipsiz ağrı - 3 yıl Önce

Ağrı sahipsiz bir şehir sahibi yokki mevcut millet vekilimiz her dönem çantada keklik gibi şapkasını köyü ortaya gidip kazanıp meclise çıkıyor belediye başkanı misafir gibi anca reklam yapsın yazık günah bir hizmet varsa bu milleti sömurmeden bir hizmet yapın yapmicaksaniz bırakın yapan gelsin kardeşim hak var adelet var hesap var ahiret var var var var.

SIRADAKİ HABER