Ağrı Spor Sayfasından Onursal Başkana İmalı Gönderme

Ağrı Spor yarınlarını konuşmak için sosyal medya hesabından onursal başkanına gönderme yaptı.

Ağrı Spor Sayfasından Onursal Başkana İmalı Gönderme

Büyük vaatlerle siyaset üstü kimliği elinden alındıktan sonra yüzüstü bırakılan ve şampiyonluk parolası ile başladığı 2020-2021 sezonunda uçurumun eşiğinden dönerek ligde kalmayı başaran Ağrı 1970 Spor resmi facebook sayfasında ima yollu bir göndermede bulundu.

Ağrıspor resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; Başkan Savcı Sayan'ın geçmiş bir röportajı paylaşılarak verdiği sözler ile ilgili inceden hatırlatmada bulunuldu.. Erzurumspor'a yardım gecesi ile yardım toplayan Acun Ilıcalı üzerinden örtülü çağrının nasıl bir karşılık bulacağı merak edilirken AĞRISPOR'un geleceğine yönelik projeler üzerinde durulması bekleniyor.

Ağrı Spor Kulübü sayfasında Gürkan Güneş’in moderatörlüğünü yaptığı programdan bir kesit ‘’ Büyük AĞRISPOR ailesi yek vucüt, daha büyük, daha güçlü gelecek.. Erzurum'un Acun'u varsa bizimde SAVCI SAYAN'ımız var. Herkesin elini taşın altına koyma vakti geldi’’ mesajı ile paylaşıldı.

Kentin en büyük sivil hareketine sahip olan ve daha önce gündem oluştururken bugün mağlup olduğu siyasi yapılara televizyon starları üzerinden mesaj gönderen Ağrı Spor’un içine düştüğü durum da vahim olarak değerlendiriliyor.

Kulüp Başkanından Onursal başkanına ima yollu göndermeler yapan Ağrı 1970 Spor’un tekrar kendi mecrasına dönerek Ağrılılarla birlikte hareket etme kabiliyetine kavuşmasını umut ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2021, 22:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
128 milyar $ nerede
128 milyar $ nerede - 3 yıl Önce

Bşk.nın hayatı fos geçmişine bakın CHP den akp ye geçiş verdiği sözlerde boştur

Saldıray Çözer
Saldıray Çözer - 3 yıl Önce

Benim şahsi görüşüm sporun agrinin ihtiyaç duyduğu en son şey olmasıdır. Yaw çamurlu yollarda millet yürümek için mücadele ediyor. İş yok üretim yok. Bu konular dururken spor konuşulması çok garip. Ayrıca kulüp başkanının ailesi de en Acun kadar zengindir bence. Ağrı küçük yer herkes kimin ne olduğunu bilir. Çok seviyorsa bu spor işini ailesinden alsın parayı kulüp başkanı.

Fuat ALPARSLAN
Fuat ALPARSLAN - 3 yıl Önce

Ağrı spor başkanı sayın Mehmet YILDIRIM ve yönetimine bir öneride bulunmak istiyorum. Dışarda, başka illerin başarısı için ter döken Ağrı'nın evlatlarını AĞRISPOR bünyesinde toplamanızı rica ediyorum.

Saldıray Çözer
Saldıray Çözer @Fuat ALPARSLAN - 3 yıl Önce

Fuat beg öyle sayın mayın lafları plazalarda üst siyaset de kullanılır. Bırak şimdi lafı ! Ağrı da herşey yolunda da bir spor mu eksik kalmış. Akıl tutulması yaşamayalım. Alpaslanlarda zengin aile çok seviyorsanız, çıkarın cebinizden verin bawo heyran. Bir yerden bir şeyler devşirmek ten vazgeçin.

Saim özmen
Saim özmen - 3 yıl Önce

Hangi sözden bahs ediyorsunuz kani mermi berı vah vah be gümlere kaldık

SIRADAKİ HABER