Ağrı'da Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Var mı ?

Ağrılılar yeni kısıtlamalarla birlikte Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağının olup olmadığını merak ediyor,işte cevabı

Ağrı'da Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Var mı ?

Ağrı'da Cumartesi sokağa çıkma yasağı varmı ?

Geçtiğimiz Salı günü kabine toplantısının ardından yeni kısıtlamaları açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kısıtlamalar çerçevesinda Ramazan Ayı’nın ilk 15 gününü kapsayan yeni tedbirler programında sokağa çıkma kısıtlamalarının güncellendiğine vurgu yapmıştı.

Erdoğan’ın yaptığı açıklamalarda hafta içi saat 21:00-05:00 arası olan sokağa çıkma yasağının saati değiştirilmiş ve tüm yurtta uygulanmak üzere hafta sonu (Cumartesi-Pazar ) günlerinin tamamında sokağa çıkma kısıtlamasının getirildiğini açıklamıştı.

Buna göre Ağrı ve tüm yurtta Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. 65 yaş ve üzeri ile 18 yaş altında bulunanlar hariç, zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecek.

Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan Kaya
Kenan Kaya - 3 yıl Önce

Ya çalışanlar için bir gelişme var mı çalışanlar işe gitmesi gerek onun için ne yapmalı

SIRADAKİ HABER