Ağrı Vefa Spor'dan Alpaslan'a Anlamlı Ziyaret

Ağrı Vefa Spor BAL da ilk 3 puanı hanesine yazdırdıktan sonra destek turlarına başladı

Ağrı Vefa Spor'dan Alpaslan'a Anlamlı Ziyaret

Ağrı Vefa Spor kulüp başkanı Yusuf Kalkan,As başkan Murat Tan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (Atso) Saim Alpaslan’a ziyarette bulundu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Alpaslan; “Serhat şehrimiz her alanda en güzelini ve en iyisini hak ediyor.
Bu tarz sportif organizasyonların içinde,İlimizin daha fazla yer alması gerekiyor. Çünkü sporun ruhu, içerisinde birlik ve beraberliği kapsadığı gibi bir çok kötü alışkanlıkların önüne geçme noktasında itici bir güç haline gelebiliyor.
Özellikle yarınlarımız olan gençliğimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması,zihinlerinin daha berrak ve yaratıcı kılınabilmesi adına sportif faaliyetlerin her alanda giderek artması gerektiği kanaatindeyim. 
Bu sene İlimizi Bölgesel Amatör Ligde Temsil edecek olan Vefa Spor’a başarılar diliyor,bu şehrin dinamizmlerini çocuklarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum dedi. Unutulmamalıdır ki biz bir olursak,beraber hareket edebilme kültürünü benimsediğimiz vakit önümüzde hiç bir güç duramaz,diyerek sözlerine son verdi”

Ziyaret sonrası Kulüp Forma takdiminde bulunan As Başkan Murat Tan;Şehrimizin önde gelen isimlerinin desteklerine ihtiyacımız var. Çünkü bu takım sadece mevcut yönetim kurulunun değil,tüm Ağrı halkının takımıdır.Kulübümüz bünyesinde bulunan çocuklarımız emektar Ahmet Ustanın,Kasap Remzi dayının,Kahveci Necmi amcanın çocuklarıdır. Vefa Spor Halkın Takımıdır ve öyle’de kalacaktır,dedi.

Ziyaret Forma Takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2021, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER