Ağrılı Adnan ''Babam gelini bana değil kendine almış''

Ece Üner ile Susma programında tüm Türkiye de infial yaratan mide bulandıran olayın sahibi Ağrılı çıktı

Kanal D de yeni sezon programlarına başlayan Ece Üner ile Susma programına konuk olan Ağrılı Adnan Bey’den eşi ve babasına ilişkin mide bulandıran iddialar. 

Ailesinin Ağrı’nın Goncalı Köyünde yaşadığını iddia eden Adnan Bey  karısını, öz babasıyla cinsel birliktelik yaşadığını ve çocuklarının da babasından olduğunu iddia etti.  

5 çocuğu olduğunu ifade eden Adnan Bey, eşinin ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını söyledi. Eşinin de bu durumu itiraf ettiğini de ekledi.  

 Adnan beyin aktardıklarına göre yaklaşık 9 ay önce  babası evlerine misafirliğe gelmiş. 5 çocuğu ve eşi bir odada, babası misafir odasında ve kendiside salonda yatarken gece 2 gibi tuvalette kalktığında eşinin uyuduğu odanın ışığını açık görmüş ve odaya girmiş. Kapıyı açar açmaz eşini ve babasını ilişkiye girerken yakalamış. Bu sırada çocuklar da aynı odada uyuyormuş. Ertesi gün de eşi ile konuşan Adnan Beye eşi , çocuklarının 2'sinin kayınpederinden olduğunu, bu ilişkinin Adnan bey askerdeyken başladığını ve 20 yıldır da sürdüğünü söylemiş. Bu arada bu diyalog yaşanırken Adnan bey eşini darp etmiş ve bir süre cezaevinde yatmış. Bu arada askerdeyken eşinin annesi ve babası bir de Adnan beyin yengesi durumdan haberdarmış. Hatta Adnan beyin annesi duyunca komaya girmiş ve kısa sürede vefat etmiş. Şimdi ise Adnan bey 5 çocuğuna da DNA testi yapılmasını istiyor. Yani çocukları kardeşi çıkabilir... 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2021, 00:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER