Ağrı'da Aktif Corona Virüs Vaka Sayısı Dudak Uçuklattı

Vaka sayısında geçtiğimiz yıla benzer bir seyir içinde olan corona virüs vaka sayısı aşılamada mavi kategoriye ulaşmamızla birlikte rahat bir nefes almamıza neden olurken aşılama çalışmalarının henüz istenen düzeyde olmadığının da göstergesi olarak karşımıza çıktı.

Ağrı'da Aktif Corona Virüs Vaka Sayısı Dudak Uçuklattı

Corona Virüsle mücadele kapsamında Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü korrdinesinde sağlık çalışanlarının özverili çalışmaları sonucu Mavi kategoride anılan Ağrı’da aktif covid-19 vaka sayısı dudak uçaklatan rakamlara ulaştı. 

Aşı olmamak için direnen Ağrı da 60 ekiple merkez ve ilçelerde yoğun çalışma sergileyen ve vatandaşları ikna etmeye çalışan sağlık çalışanlarının seferberliği sonuç verdi.Artık Mavi kategoride yer alan Ağrı’da corona virüs aktif vaka sayıları ise endişe yarattı.Haber merkezimizin ulaştığı resmi kaynaklara göre Ağrı’da temaslı hariç,3500 (üçbinbeşyüz) aktif pozitif vaka olduğu bilgisine erişildi. 

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayına denk gelen bu rakamın Ağrı’da corona kaynaklı bir çok ölüm yaşanmasına neden olacağı tahmin ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2021, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER