Ağrılı Muhtarlar Özyolcu'ya Soruyor 6000 Yardım Çeki Nerede ?

Ağrılı muhtarlar AKP İl Başkanı Özyolcu'ya soruyor ;FAKİR FUKARANIN HAKKI NEREDE ?

Ağrılı Muhtarlar Özyolcu'ya Soruyor 6000 Yardım Çeki Nerede ?

Ağrı Merkez Murat Mahallesi Muhtarı Nevzat Yıldırım AKP Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu’ya Ramazan Ayı nedeni ile gelen yardımların akıbetini sordu.

Sosyal Medya hesabından ‘’Ak Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu ve yönetimi sizlere soruyoruz fukaraya gelen erzakları ne yaptınız,nerede tükettiniz ‘’ ifadeleri ile bir paylaşım yaptı.

banner47
Murat Mahallesi Muhtarı Nevzat Yıldırım’ın bu paylaşımına Sıtkiye Mahallesi Muhtarı Kadir Durmuş’tan da destek geldi.

Paylaşımın altına yorum yapan Muhtar Kadir Durmuş’ta ‘’ Nevzat muhtarım sonuna kadar katılıyorum ve yanındayım bende diyorum 6 bin tane alışveriş kartı geldi nerede ?’’diye sordu.

Yaklaşık 7 saat önce yapılan paylaşıma AKP cephesinden hiçbir tepki gelmezken Özyolcu’nun sosyal medya hesaplarında yine Ağrı siyasetinden uzak tweet ve retweet’lerle meşgul olduğu görüldü.

Ağrılı muhtarların 6000 yardım çeki ve kolisinin akıbetine ilişkin cevabın AKP li yetkililer tarafından cevaplanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2021, 02:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin Töre
Engin Töre - 3 yıl Önce

Ellezine yolu ile hoppala cupala değip cebe zine etmişler

cevap
cevap - 3 yıl Önce

Cevap verdimi vermezler abi Abbas Aydından sonra burda Ak Parti iyice bitti Ak Partinin içini Akplilerle dolu menfaatcilerle hdp nin gösterilerinde en önde gezenler şimdi gelmiş partide geziyor bence kimsenin hesap sormasına gerek yok hesap sorulacak bir kimse varsa oda biziz çünkü biz oy verdik biz bu günlere getirdik ve adam yerine de konmayan biziz yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER