Ağrılı Şoför Aracında Unutulan Serveti Sahibine Ulaştırdı

Dolmuş Şoföründen alkışlanacak davranış

Ağrılı Şoför Aracında Unutulan Serveti Sahibine Ulaştırdı

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi dolmuş şoföründen alkışlanacak davranış.

Doğubayazıtlı dolmuşçudan insanlık ölmemiş denen bir olay yaşandı.

Doğubayazıt ilçesinde Hasankeyf ve Ahmed-i Hani Mahalleleri arasında çalışan toplu taşıma aracının şoförü araçta unutulan çantayı Doğubayazıt Belediyesine getirerek Belediye Meclis üyesi Baran Karahan’a teslim etti.

Çantayı aracında bulan Sinan Erdoğdu adındaki dolmuş şoförü ‘’Çantanın arabada unutulduğunu fark ettikten sonra açarak içine baktım yüklü miktarda döviz ,altın ve kredi kartlarını gördüm ve şahsa ulaşmanın en kolay yolunun belediye olacağını düşünerek Doğubayazıt Belediyesine geldim burada anons sitemi kullanılarak mağdur olan hemşerimize ulaştık Doğubayazıt Belediye Meclis üyemiz sayın Baran Karahan’a ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim.’’dedi.

Sinan Erdoğdu tarafından bulunan içinde 3660 Euro para 7 adet Cumhuriyet Altını 2 küpe ve kredi kartlarının sahibi Abdullah Çekim Doğubayazıt Belediyesinden unuttuğu çantayı alırken ‘Irak’ta işçi olarak çalışırken biriktirdiğim tüm param bu çantanın içindeydi. Dalgınlıkla unuttuğum çantanın kaybolması sonrası bulunacağı noktasında çokta umutlu değildim aslında ama şimdi şu durum karşısında çok mutlu olduğumu ifade edebilirim emeğimin karşılığı birikimimi bana teslim ettiği ve hala insanlık ölmemiş dedirten bu örnek davranışına minnetle teşekkür ediyorum,ifadelerine yer verdi.

Belediye Meclis Üyesi Baran Karahan’da yaptığı açıklamada ; Bu gün burada yaşananlar bize iki farklı mutluluk yaşattı, tüm birikimine bir anlık dalgınlık nedeni ile kısa sürelide olsa kaybeden ve sonrasında yeniden kavuşan emekçi kardeşimiz Abdullah Çekim adına mutlu olurken bundan çok daha kıymetli ve paha biçilmez bir davranış sergileyen Sinan Erdoğdu’nun insani tavrından keyif aldık. İnsanımızın hala tüm değerlerine sıkı sıkıya sahip olması Doğubayazıt dolmuş esnafımızın dürüstlüğü bizleri ile bir kez daha Doğubayazıtlı olmanın ve Doğubayazıt halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşamamıza vesile oldu,dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER