Can Yaman'a Aldatılma Şoku

Can Yaman’ın bir süredir birlikte olduğu hatta evlenme teklifi ettiği İtalyan spiker Diletta Leotta ile iş insanı Ryan Friedkin’in dudak dudağa fotoğrafları ortaya çıktı. Can Yaman'ın bu görüntülere ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Can Yaman'a Aldatılma Şoku

Bir süredir İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu gönlünü spiker

İkilinin birlikteliği 'reklam aşkı' olarak lanse edilse de iddiaları yalanlayan çift sık sık poz verip 'mutluyuz' imajı çizmişti.

CAN YAMAN'I ALDATTI MI?

İtalya'da yayın yapan 'OGGI' dergisinin ortaya çıkardığı görüntüler olay oldu. Diletta Leotta ile İtalyan milyarder Ryan Friedkin'in öpüştüğü anların fotoğrafları sosyal medyada çok konuşuldu. Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyaya damga vururken Can Yaman'ın vereceği tepki merak konusu oldu.

AYLARDIR BEKLENEN BİR AŞK HİKAYESİ

Ortaya çıkan fotoğrafların ardından dergide yer alan haberde Diletta Leotta ve Ryan Friedkin aşkının uzun bir geçmişi var... Leotta ve Friedkin'in yaklaşık beş aydır birlikte olduğu bu aşkı gizlediği iddia edildi.

İTALYANLAR DA ‘REKLAM’ DEDİ

Öte yandan Türkiye'de olduğu gibi İtalyan medyasında da Can Yaman ile Diletta Leotta aşkının reklam çalışması olduğu iddiaları gündemde.İddiaya göre ikili popülarite kazanmak için 'aşk oyunu' oynadı. Dönem dönem bir araya gelip 'her şey' yolunda mesajı verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER