Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Tahtalı'dan Teşekkür Mesajı

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı 28 Mayıs (dün) gerçekleştirilen 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası bir teşekkür mesajı yayımladı.

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Tahtalı'dan Teşekkür Mesajı

Tahtalı mesajında ;

''Milletin Adamı, Asrın Başkumandanı ,28 Mayıs’ta yeniden Sandıkların fethi ile Seçimlerin Fatihi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yenilmezliğini bir kez daha yüreklerindeki Türkiye Sevdası ile ilan etmesine imkan sağlayan destekleriyle demokrasi dersi vererek Türkiye Yüzyılının mimarını tayin eden tüm halkımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum .

Yine bu uzun maratonda gecesini gündüzüne katarak mücadele azminden zerre ödün vermeden ,yılgınlığa kapılmadan zafere giden yolun inşasında sahada ter döken emek veren tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Ve bizlere ölümsüz bir sevdanın neferi olma yolunda ,güzel ülkemizin ,yiğit milletimizin, İslam aleminin hizmetine memur tayin eden ,millet hadimi olmayı öğreten ve tükenmez enerjisi ile her dara düştüğümüzde verdiği moralle aşkımızı perçinleyen yarınımız olan evlatlarımıza miras bırakacağımız Türkiye Yüz Yüzyılını hayırla yöneteceğine olan inancımla yol başçımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a bizlere bu zaferi hediye ettiği için teşekkür ediyor ve bağlılığımı bildiriyorum ..

Allah bizimledir..Hayırlı uğurlu olsun …''ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tahtalı Mıci
Tahtalı Mıci - 12 ay Önce

Bu kim?

Doktor
Doktor - 12 ay Önce

Bu millet size vermediki hepsi Recep Tayyip Erdoğan oyları bu millet.onu sevdiği için ona veriyor adayları hiç birşey yaramıyor

BELEDİYE BAŞKANI OL
BELEDİYE BAŞKANI OL - 12 ay Önce

BAŞKANIM SİZİ GÜEL AĞRIMIZA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ, ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARA BAŞLA

SIRADAKİ HABER