Ak Parti Seçmeninden Fark Yaratan Eylem Hazırlığı

Ağrı Ak Parti seçmeninden fark yaratan eylem

Ak Parti Seçmeninden Fark Yaratan Eylem Hazırlığı

Ağrılılar Dışardan adaylara tepkili

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Ağrı Merkez’e aday adaylığı başvuruları kulislerde rahatsızlık oluşturmaya başladı.

Ak Parti seçmenleri Ağrı’nın içine düşürüldüğü duruma isyan ederek Ağrı Merkez Belediye Başkan Aday Adaylığı için farklı ilçelerden ve Ağrı da ikamet etmeyenlerden gelen başvurulara tepki gösterdi.

Bugün bir araya gelen ve aday yakını bulunmayan 20 kişilik bir gurubunda bu yöndeki sitemlerini kamuoyuna duyurmak için yarın Ağrılı bir ismi Patnos Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yaptırma kararı aldılar.

Bu akşam aralarındaki istişarenin ardından Ağrı İl Başkanlığına giderek Patnos Belediye Başkan Aday Adaylığı için bir ismin başvurusunu yapacak olan ekip .Gurubun yarın Ak Parti İl Başkanlığında birde basın açıklaması yapması bekleniyor.

20 kişilik gurubun aday müracat parasınıda aralarında topladıkları ve bu başvuruyu Ak Parti Genel Merkezine de taşıyacakları gelen bilgiler arasında.

Ağrılılar Ağrılı aday veya Ağrı da ikamet etmeyen aday gösterilmesi durumunda Ak Partiye olan desteklerini de gözden geçireceklerini deklare edecekler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dilaver çiftçi
Dilaver çiftçi - 6 yıl Önce

Bursada oturuyorum bursa yildirim belediye başkani ağrilidir ağri halki niye dişarda gelen adaya karşidir bu yanliş duşunceye sahip insanlariz t c vatandaşi oldudumu turkiyenin her ilinede aday olabilir unemli olan hizmettir gerisi tefarattir ağri halki kendi iradesini kulanacak kimi seçeceğini iyi bilir hayirlisi

Ağrı
Ağrı - 6 yıl Önce

Öyleyse neden sırrı sakık belediye başkanlığına seçildi.

Ahmet boztoprak
Ahmet boztoprak - 6 yıl Önce

Taaaa Muş’tan Adam geldi seçildiği kimsenin sesi çıkmadı şimdi ağrın kendi adamları ağrı için faaliyet göstermek istiyorlar arızalı olmasın diyorsunuz da ağırıyor hizmet edecek olan hepsi adayıdır bence hayırlı olsun AĞRI için inşAllah

Ağrılı
Ağrılı - 6 yıl Önce

Yaptığınız haberlerin hepsi asparagas. Hadi delikanlıysanız bunu da yayınlayın. Memleketin nabzını kendi çerçevenizden yorumlayıp milletin fikriymiş gibi yayınlıyorsunuz. Aday adaylarının özellikleri hepsi yalan. Yok İngilizce biliyormuş, yoksa Ağrılı olmayan aday istemiyormuşuz.

Rayif oral
Rayif oral - 6 yıl Önce

Yerinde bir tepkı destekliyorum ağrı mın sorununu ancak ağrılı bilir dişardan biri kimin kim olduğu hangı mahalle ve sokakta nasıl bir sorun olduğunu dişardan biri tabıkı bilmez ancak ağrıda yaşayan biri bilir

Sedat
Sedat - 6 yıl Önce

Agrida ikamet etmeyen hic bir adaya ve eski yillanmis o tiplere oy verilmeyecegini herkes biliyor, yeni gelen genc ve agrida yasayan duzgun birine verilsin,eski isimlerden vazgecmeli.19 aday icerisinden yeni dinamik adaylar var onlara verilsin

SIRADAKİ HABER