Ak Parti Adaylık Sürecinde Flaş Gelişme

İş Adamı Elektrik ve Elektronik Mühendisi Servet Alpaslan Ak Parti Ağrı Belediye başkan adaylığı için müracatını yaptı

Ak Parti Adaylık Sürecinde Flaş Gelişme

Ak Parti Belediye Başkan aday adaylığı başvurularının son gününde İş Adamı Servet Alpaslan başvuru yaptı.Başvurusunu Ankara da Genel Merkez üzerinden gerçekleştiren Alpaslan’ın Temayül Yoklamaları ve bir takım ziyaretler için yarın Ağrı da olması bekleniyor.

Alpaslan başvurusunun ardından gazetemize  yaptığı açıklamada ;Bu gün Ak Parti Genel Merkezine yaptığımız başvuru ile yılların deneyimi ile harmanladığımız kent bilincimizi Ağrımızın hizmetine sunmak yolunda ilk adımımızı atmış bulunmaktayız.

Türkiye’nin bir çok bölgesinde birçok işin altına imza attık, farklı coğrafi konumları ve iklimsel şartları yerinde teneffüs ettik, şimdi yıllardır mutfağında emek sarf ettiğimiz mesleğimizin incelikleri ile yaşanılabilir bir Ağrı oluşturmak adına çıktığımız yolda halkımızla kucaklaşmak ve bütünleşmek arzusundayız.

Bu sebeple Türkiye de çağlar üstü bir sıçrama ile yeni bir belediyecilik anlayışını stilize eden partimizin kadrolarında yer alarak halkımıza hizmet etmek için partimizin yetkili kurullarının oluruna talibiz. Ağrılıların bizi bir kardeşleri olarak yalnız bırakmayacağına olan inancımız tamdır,dedi.

Servet Alparslan Kimdir;

1976yılında Ağrı da dünyaya gelen Alpaslan ilk ve orta öğrenimini Ağrı da tamamladıktan sonra Ankara Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesinden mezun oldu.Yüksek öğrenimini Sakarya Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamladı.2000-2011 yılları arasında Elektrik Mühendisleri odası Ağrı İl temsilciliği görevini yürüttü.

2000 yılından beri Ağrı ve Türkiye’nin bir çok bölgesinde çok sayıda projeye imza atan Alpaslan evli ve 4 çocuk babasıdır.Alpaslan iyi derecede İngilizce bilmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER