Arif Kocabıyık'ın İl Özel İdaresi Sekreterine İlişkin İddiaları Gündem Yarattı

Arif Kocabıyık Ağrı İl Özel İdaresi Genel sekreteri Erhan Tenekeci ve Ak Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci'nin eşi Cihan Kilerci üzerinden gündem yaratan paylaşımlarda bulundu.

Arif Kocabıyık'ın İl Özel İdaresi Sekreterine İlişkin İddiaları Gündem Yarattı

İlave TV ismi ile yayın hayatını sürdüren Arif Kocabıyık yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti’den Ağrı Belediye Başkan Adayı olacağı iddiası ile İl Genel Meclis Üyesi Erhan Tenekeci’ye yüklendi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci’ye bilindik tavrıyla etiketleyerek X hesabına davet eden Arif Kocabıyık İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin işe yerleştirdiği yakınlarının listesini paylaştı.

Kocabıyık daha sonra İstanbul’da bir buluşmadan aldığı fotoğraf karesi ile Erhan Tenekeci ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci’nin eşi Cihan Kilerci’nin ortak olduğunu iddia ettiği bir paylaşım yaptı.

Arif Kocabıyık paylaşımları sonrası kendisini engelleyen AK Parti Ağrı Milletvekili Kilerci’ye ilişkin engellemek çaremi diyerek engellendiğinin resmini paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2023, 13:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Admin
Admin - 6 ay Önce

Erhan tenekeci bu ilin yetiştirdiği değerlerden biridir.ısmarlama haberlerle uğraşmak etik değil.Herkese yardım eden memleket sevdalısı biridir.insanlara kara çalmak gunahtır.saygılarımla

İşsiz Üniversiteli
İşsiz Üniversiteli - 6 ay Önce

Her yer yandaş dolu belediye başka kurumlardan devşirme atama,üniversite aynı resmi daireler keza aynı sözde bunlar Müslüman bence bunların dini imanı para makam şan şöhret Allah elbet bir gün hesabı sorar o ne büyük hesap sorandır

SIRADAKİ HABER