Avrupa'nın Gözdesi Doğubayazıt Belediyesi

Avrupa Birliği Projelerinde bölgenin en başarılı belediyesi olan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'a Avrupa gününde büyükelçilerden büyük ilgi

Avrupa'nın Gözdesi Doğubayazıt Belediyesi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun konuğu olarak Ankara’da düzenlenen resepsiyona katılan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’a büyük ilgi.

‘’ 2022 Avrupa Günü’’ resepsiyonunda Doğubayazıt Belediyesinin kentsel dokunuşları ile birlikte kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışının da öne çıkmış olması münasebeti ile büyükelçilerin ilgi odağı oldu.

Acar katıldığı programa ilişkin yaptığı açıklamada ; ’ Görev başında olduğumuz günden beri halkımızın ve şehrimizin en temel ihtiyaçları olan yol ve alt yapı sorunlarını ele aldık. Bununla birlikte sosyal sorumluluk projeleri ile birçok bölgede rol modelliği üstlendik. Bu organizasyonda Gelişmiş ülkelerin büyükelçilikleri ile özellikle alt yapı sorunlarını ve turizm sektörü açısından zengin kentimiz için destek sözü aldık. Doğubayazıt Belediyesi olarak son 2 yılda çok büyük hizmetlere imza atarken, hedefimizi daha da büyüterek, ilçemizi halkımızın desteği ile medeniyetler seviyesine taşımayı hedefliyoruz. Hizmet alanını her geçen gün genişleten bir Belediye olarak burada olmaktan halkım adına gururluyum. Davetleri için kendilerine de teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER