BİREVİM Ağrı Şubesine İlişkin Şok İddia

mağdur olduğunu iddia eden öğretim üyesi Birevim konusunda Ağrılıları uyardı

BİREVİM Ağrı Şubesine İlişkin Şok İddia

Bir Evim Mağduru Öğretim Üyesi Ağrılıları Uyardı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi Seyfican Dülger BİREVİM Ağrı Şubesi tarafından mağdur edildiğini iddia ederek Ağrılılara çağrıda bulundu.

Mağdur vatandaş Dülger ‘’ ben mağdur oldum siz mağdur olmayın'’ dedi.

Ağrıajans’ın haberine göre ;BİREVİM adı altında faaliyet gösteren yatırım firmasına başvuran Seyfican DÜLGER ' taksitlerimi düzenli ödememe rağmen geri ödeme günü gelince paramı geri alamıyorum' dedi.

Ağrı'da öğretim görevlisi olarak görev yapan Seyfican DÜLGER ' BİREVİM firmasına düzenli olarak ödeme yapmama ve geri ödeme tarihi gelmesine rağmen almam gereken paramı ödemiyorlar ' dedi.

GERİ ÖDEME TARİHLERİ DEVAMLI İLERİ TARİHE ATILIYOR

Seyfican DÜLGER neden mağdur olduğunu şu cümleler ile açıkladı.

23.04.2020 tarihinde 23.000x2 proje başladı.

olarak 12 ay boyunca 1920 tl para ödedim. Sözleşme'ye göre Mart ayında ( 12. ay ) 17 ile 20 mart aralığında gün belirlenecek ve martın sonuna kadar 46.000 TL ödenecek ve taksitlerim tarafımdan ödenmeye devam edecekti.

Tarafıma bildirilen bilgilere göre ödemenin haziran ayına uzatılabileceği söylendi. Kabul etmeyip itiraz ettim.

Sürekli çelişkili bilgiler ( Gün belirlenecek dedikleri tarihin dışında belirlemeler yapıldı. ) veren BİREVİM Ağrı şubesi çalışanları ödeme günü için en son 10 mayıs, tarihini işaret ediyor.

Aralık ayından beridir böyle sorunlar yaşandığı halde bana bilgi verilmedi ve Mart'ta alacağım paraya güvenerek borçla araç satın aldım. Mart'ta da param ödenmeyince borçlarımdan dolayı mağduriyet yaşadım.

5 nisan itibari ile hala param ödenmediği için avukatım aracılığı ile ihtar çektim. Ben bu belaya düştüğüm için hiç kimsenin zarar görmemesi adına elimden geldiğince sesimi her yere duyurmaya çalışıyorum, ben mağdur oldum siz mağdur olmayın' dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Toki kuraları sözde noter aracılığıyla çekildi ben inanmıyorum böyle kura çekme olmaz talipliler kendileri çeker şans kime güldüyse ev sahibi olsun maalesef bu kura işinede siyaset el attı torpil oldu yandaş ev sahibi oldu hiç ağrıda ikamet etmeyen kurada çıktı 50.60 70 bin lira komisyon karşılığında devir yapıldı maalesef basınımız bunu hiç dile getirmedi vatandaş tefecilere birikimli sistem adı altında mağdur oldu oluyorda öğretim görevlisi biri mağdur edilmişse köylü Hasan amca ne yapsın sebep olanlar Allah ından bulsun

Hasan Batigen
Hasan Batigen - 3 yıl Önce

Emin evim şu haberi dava etse iyi para alır...

Hatice efe
Hatice efe - 3 yıl Önce

Bende bu mağdurluğu yaşadım aldım paramı lakin eksik verdiler

SIRADAKİ HABER