Çelebi Açıkladı ; Ağrı'nın Ambulans Eksikliği Gideriliyor

Sağlık alt yapısı yetersiz olan Ağrı da Ambulans eksikliği yeni tahsis edilecek olan 15 araçla aza indirilecek

Çelebi Açıkladı ; Ağrı'nın Ambulans Eksikliği Gideriliyor

Salgınla mücadele sürecinde eksikliği devam ettiği bu süreçte eksikliği fazlasıyla hissedilen Ambulansların Ağrı’ya kazandırılması için harekete geçildi.

Salgın’ın büyük oranda etkili olduğu yaz aylarında Ağrı İl Sağlık Müdürü Coşkun Daharlı'nın de ifade ettiği üzere en büyük sıkıntı hasta nakillerinde yaşanmış ,Ağrı Valisi Osman Varol’un hayata geçirdiği yöntemle kiralanan araçlar İl Sağlık Müdürlüğünün emrine verilmişti.

banner47
Salgının seyrinin azaldığı ilimizde hala sağlık sektörünün en büyük sıkıntılarından birinin ambulans olduğu gerçeğinden yola çıkan AKP Milletvekili Ekrem Çelebi Sağlık Bakanı Fahrettyin Koca ile yaptığı görüşmelerin ardından Ağrı’ya 15 yeni ambulans’ın tahsis edileceğini duyurdu.

Çelebi paylaştığı basın notunda ;

“İlimiz sert geçen kış mevsimi dolayısı ile özellikle kış mevsiminde yoğun hasta alan bir il. Ayrıca Covid-19 salgını sebebi ile 112 hizmetlerimiz zaman zaman yoğunluk yaşayabiliyor. İlimizdeki 112 hizmetinin daha sağlıklı yürütülmesi ve vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla, tam donanımlı 15 ambulans talebinde bulunmuştum. Bu talebin takibi için gereken tüm çalışmaları nihayete erdirdik. En kısa sürede 15 ambulans Ağrı’lı hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. Bizlere desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya ve Bakanlık teşkilatımıza teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2020, 18:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halk
Halk - 3 yıl Önce

Mesaj gelmedi ?

SIRADAKİ HABER