CHP Ağrı İl Başkanlığı Çanakcı'ya Emanet

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin akabinde Cumhuriyet Halk Partisinde başlayan değişim sonucunda fesh edilen Ağrı İl Başkanlığına atama yapıldı.

CHP Ağrı İl Başkanlığı Çanakcı'ya Emanet

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin akabinde Cumhuriyet Halk Partisinde başlayan değişim sonucunda fesh edilen Ağrı İl Başkanlığına atama yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisinde değişim rüzgarı eşmeye başlamıştı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu seçimin hemen akabinde Genel Merkez Yönetiminden başlayarak görevden alınmalar silsilesine CHP Ağrı İl Başkanlığınıda dahil etti. CHP Ağrı İl Başkanı Aslan'dan boşalan koltuk için 10 partili kulis çalışmaları yaparak adaylık başvurusunda bulundu

İnce eleyip sık dokumak niyetinde olan CHP kurmayları uzun süredir boşta bulunan Ağrı İl Başkanlığına bugün itibari atama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yapılan açıklama ile CHP Ağrı il başkanlığına Metin Çanakcı getirildi.

Metin Çanakcı Kimdir ;

10 Nisan 1979 yılınd Erzincan’ın Tercan İlçesinde dünyaya geldi.

İlk ve Orta öğrenimini Mercan’da tamamlayan Çanakcı 2003 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından 2 yıl öğretemenlik yapan Çanakçı 2006-2009 yılları arası BTC(Bakü, Tiflis, Ceyhan) ham petrol boru hattı projesinde sürdürülebilir kırsal kalkınma programında koordinatör yardımcısı olarak görev yaptı.

2009 Yılında Erzincan Pancar Kooperatifi’nde Ziraat Mühendisi olarak göreve başlayan Metin Çanakçı 2014 Yılında yapılan yerel seçimlerde Erzincan CHP Belediye Başkan adayı oldu.

2018 Yılından itibaren Ağrı Pancar Kooperatifi Müdürlüğü görevini yürüten Metin Çanakçı evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Suat Aykol
Suat Aykol - 10 ay Önce

Benim ilimde neden bunlar yasiyor Milletvekili ve il baskanligina Agri ilinde okadar guzel yetis elit genc ev dinamik insanlar varken atamalarin il diisndan yapilmasi Agrililar sahis hakaret olarak kabul ediyorum.yaziklar olsun

Admin
Admin - 10 ay Önce

Ağrıdaki erzincanlılara hayırlı olsun

Ahmet Mithat TAŞDAN
Ahmet Mithat TAŞDAN - 10 ay Önce

Ülke hepimizi her vatandaş her vatandaş heryerde görev yapabilir anlayışına sahibim ancak o mevkiyi hakedecek Ağrıyı bilen yerlisi yokmuydu aynı şey Muşlu birinin Ağrı belediye başkanlığı yapmadida düşündürücü bu Ağrılı insanı oartiliyi rencide eder.

Admin
Admin - 10 ay Önce

Hey maşAllah ağrıyı yabancılara bırakalım ağrıda adam yok

Admin
Admin - 10 ay Önce

başka adam mı kalmamıştı kendi memleketimizin insanları dururken başka şehirden birinin yapılması nasıl bir saçmalık

Hikmet
Hikmet - 10 ay Önce

Peki dönen dolapları anladık da bu beyefendiyi kendi memleketi Erzincan’da neden il başkanı yapmamışlar. memleketine hizmet etmek varken neden Ağrıyı seçmiş. Uzun zamandır planlamış olsa gerek

Admin
Admin - 10 ay Önce

Eyvah Ağrı'da CHP il başkanlığı yapacak kimse kalmamış demek memleketimiz ne hale gelmiş

Admin
Admin - 10 ay Önce

Yıllar sonra varlığını Ağrıda hissettiren CHP varlığını Erzincan yüzünden sonlandıracak.


SIRADAKİ HABER