Demir ve Akhan Ağrı'dan Ayrılıyor

Ağrı Vali Yardımcısı Ejder Demir ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan Ağrı'ya veda ediyor

Demir ve Akhan Ağrı'dan Ayrılıyor

Doğanyurt Kaymakamı iken 7 şubat 2015 te yayımlanan kararname ile Taşlıçay Kaymakamlığına atanan ve akabinde 1 Aralık 2016 tarihinde Ağrı Vali Yardımcılığı görevine getirilen Ağrı Vali Yardımcısı Ejder Demir Ağrıda yürüttüğü başarılı çalışmaların ardından bu gece yayımlanan kararname ile Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesine Kaymakam Olarak atandı.Ejder Demir’den Boşalan Ağrı Vali Yardımcılığına ise Mülkiye Başmüfettişi Candan Eren getirildi.

4 Ekim 2016 tarihinde Kilis Vali Yardımcılığı görevini sürdürürken Doğubayazıt Kaymakamlığına atanan Ulaş Akhan aynı zamanda Hdpli Doğubayazıt Belediyesinin görevden alınması ile Belediye Başkan vekilliğini de üstlenmişti. Doğubayazıtta kentin hizmet alma noktasındaki önemli gayretleri ile öne çıkan Akhan bu gün yayımlanan kararname ile Antalya’nın Kaş İlçesine Kaymakam olarak atanırken Doğubayazıt Kaymakamlığına da Altınova Kaymakamı Zafer Engin atandı.

Ağrı04haber ailesi olarak kendilerine Ağrı’ya sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 13:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Veysel Engin
Veysel Engin - 6 yıl Önce

Sayin valim Ejder demir ağrı iline ve insanına verdiğiniz değerden dolayi size teşekkür ederim Rabbim bundan sonraki görev yerinizde size huzur ve başarı nasip etsin

SIRADAKİ HABER