Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar 13,5 Milyon EURO Değerindeki Projenin Startını Verdi

Başkan Acar'dan start verdiği proje sonrası anlamlı açıklamalar geldi.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar 13,5 Milyon EURO Değerindeki Projenin Startını Verdi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı proje sorumlusu, Müşavir ve Müteahhit firmalarının temsilcileri ile bir araya gelerek Avrupa Birliği Destekli 13.5 Milyon Euro tutarındaki kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su arıtma tesisini çalışmalarına start verdiği toplantı sonrası bir açıklama yaptı. 

İlk günden ,bugüne tüm zorlukları gögüsleyerek verdikelri sözleri yerine getirdiğinin altını çizen Acar’ın başarı öyküsü ve sitemini ifade ettiği açıklaması şu şekilde; 

  Çevre Şehircilik Bakanlığı proje sorumlusu, Müşavir ve Müteahhit firmalarının temsilcileri ile bir araya gelerek uzun uğraşlar ve girişimler sonucu Avrupa Birliği destekli kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su arıtma tesisinin 13.5 Milyon Euro'luk projenin kabulünü Doğubayazıt halkına müjdeliyor, tarihi projemiz halkımıza hayırlı olsun diyorum. 

Başarı insanın hayatında ulaştığı konumdan ziyade, başarmaya çalışırken aştığı engeller ile ölçülür.  

Biz fikirlerinize güvenerek riski göğüsleyerek attığımız her adımda gösterdiğimiz cesaretle başarıya imza atıyoruz. İlçemizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için attığımız her cesur adımda bizim fikirlerimizde güven bulan destekleyen bu ilçenin sevdalı destekçileri de olmuştur. Bireysel koşuşturmamızla beraber aynı zamanda ekip çalışmasıyla hayat bulan bu çalışmamızda; Doğubayazıt ilçesinin gelişimi refahı için fikirlerimize ve Doğubayazıt’a olan sevdamıza inanan yanımızda yer alıp kararlarımızı destekleyen belediye meclisindeki dostlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum.  

Yaptığımız her hizmetti anlayan bu ilçenin bizim gibi sevdalıları olduğunu da biliyoruz. Fakat ilçemiz adına can acıtıcı olan bu ilçenin evlatları olmalarına rağmen, herkes gibi bu ilçenin onların yaşam alanları olduğunu bilmelerine rağmen, her hizmeti bireysel çıkar ve mEnfaatlerine feda eden, ilçenin geriye gitmesi için mücadele eden, hizmetleri engellemek isteyen birkaç kafadarı da manidar buluyorum. Onlarla aynı ilçede olma, ve aynı havayı teneffüs etmeyi de zul görüyorum.  

Ama bu ilçenin gelişimini engellemek isteyen bilgisiz beceriksiz, basiretsiz, kendinden ve halkından habersiz, kirlenmiş beyinleri ve ruhları ile ilçe düşmanlığı yapan, kendilerine siyasi alan açmak için bin bir entrika ile acımasızca yoldaşlarına iftira atan, yalanı ilke edinen, insan demeye bin şahit gerekenler ile, ceylan derili koltuklarda oturan bu halkın sırtında Ankara'da keyif çakan, seçimden seçime yada yoldaşı yoldaşa kışkırtmadan, kışkırtmaya Doğubayazıta gelen; tek projesi yüzünün rütüşu ile uğraşmak olan ve hanım ağa filmindeki boru müdürü vekiller ve bu halktan kopuk olan vekil ağababalarına yaranmak için el ovuşturup yağcılık yapan onurlu gibi görünen kişileri anmadan da geçmek olmaz. 

 Bu ilçeye olan kin ve nefretin siyasi kimliklerinin arkasına gizlemeye çalışan, Doğubayazıt halkının yüzüne gülüp sempatik tavırlar sergileyenler, sahte yüzlerinizi kirli sözlerinizi benim kadar bu halkta farkında.Maskeleriniz düştü gerçek yüzünüzü bu halk gördü. Artık bu halkı basamak yapıp o rahat makamlarınıza gelip kadeh tokuşturmanıza, bireysel menfaatlerinize bu halk müsaade etmeyecek.  

Elbet Onuruyla yaşayan halka hizmeti hakka hizmet bilen nice onurlu Doğubayazıt yiğidi var inşallah hizmet bayrağını bizden devralacak. Kuşkusuz Miting alanlarında verdiğim her sözü eksiksiz yerine getirdim hatta fazlasıyla hizmet yaptım yapmaya devam edeceğim. Biz yola çıkarken bu halka hep beraber söz verdik. Çok şükür ben halkıma verdiğim sözü yüzümün akıyla yerine getirirken, sizler yüzü kara olarak bu halkın gönlünde mahkum oldunuz. Hizmetlerimizi engellemek için yaptığınız her provokatorlük kucağınızda patladı. Onca kışkırtma ve canlı yayınlarınıza iftira ve yalanlarınıza; biz hizmetle, Doğubayazıt’a olan sevdamızla, doğruluk ve dürüstlük ilkesiyle cevap olduk. 

 Bundan sonrası yine bu halk için hiç kimsenin boyunduruğun da olmadan başı dik alnı açık yürekli  Doğubayazıtlı bir kadın olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Yüreğimizde Doğubayazıt sevdası, yanımızda onurlu halkımız, kararlarımızda dostlarımız olduğu sürece gece gündüz demeden, yorulmadan yılmadan, kararlı bir şekilde Doğubayazıt üzerindeki karanlık perdeyi yırtmaya ve güneşle buluşturmaya and olsun.  

Doğubayazıt halkını seven ve hizmet etmek isteyen herkes dini, dili, ırkı ne olursa olsun benim için kutsaldır. Doğubayazıt sevdam benim...

Dua halkımızdan hizmet bizden

banner47

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2021, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER