Doğubayazıt Belediye Meclisinden Tarihi Karar

Doğubayazıt Belediyesi 2021 yılının son Belediye Meclis Toplantısında tarihi bir karara imza attı.

Doğubayazıt Belediye Meclisinden Tarihi Karar

2021 yılının son toplantısının sonlanmasının ardından Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ek gündemlerin Doğubayazıt için tarihi bir karar olduğuna vurgu yaptı 

Acar ; 

MOLLA MUSA MEDRESESİNİN OLDUĞU Bahçelievler Caddesinin SEYDA MOLLA MUSA GEÇİT olarak değiştirilmesi ilçemize hayırlı olsun 

. Değerli büyük değerimiz âlim, seyda ,Molla Musa'ya Allah'tan rahmet diliyorum,dedi 

Acar devamında ; 

 Her ay rutin işleyen Doğubayazıt Belediyesi aylık Meclis Toplantıları devam ederken, 2021 yılının son meclis toplantısını da tamamladık.  Belediye Başkanı olarak Meclise taşıdığım 2 ek gündem maddesi bu yıla damgasını vurdu. 

Bu ay 20 gündem, 2 ek gündem maddesi ve 2 önerge meclise taşınırken, 8’i karara,12’si havale, 2 önerge ise Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Belediye Başkanı olarak 3.Gün toplantısına getirdiğim ek gündem maddeleri; MOLLA MUSA Medresesinin olduğu BAHÇELİEVLER Caddesinin, SEYDA MOLLA MUSA GEÇİT Caddesi olarak değiştirilmesi teklifi kabul edilerek Doğubayazıt’ın büyük değerinin ismi  ölümsüzleştirildi. 

Yine bununla birlikte İlçemizin Trafik sorununun giderilmesi için Trafik akışını zora sokan ve uygunsuz park eden araçların kaldırılması için çekici (Ahtapot ) tipi aracının alımı, çoğunluğun kararı ile kabul edildi,karara bağlandı. 

İlçemizin herhangi bir hanesi veya hangi noktası olursa olsun, hizmetin en güzelini ulaştırmaya çalışan Doğubayazıt Belediyesi ve yönetimimiz olarak halkımızın menfaatini göz ardı etmiyoruz. 

Halkımıza hayırlı olsun,dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER