Doğubayazıt FK Ziraat Türkiye Kupasında Tarih Yazıyor

2024-2025 Bölgesel Amatör Lig 10. Gurupta Ağrı’yı temsil edecek olan Doğubayazıt Futbol Kulübü lig hazırlıklarını sürdürürken Türkiye Ziraat Kupası eleme maçlarında tarihi bir başarıya imza attı.

Doğubayazıt FK  Ziraat Türkiye  Kupasında Tarih Yazıyor

2024-2025 Bölgesel Amatör Lig 10. Gurupta Ağrı’yı temsil edecek olan Doğubayazıt Futbol Kulübü lig hazırlıklarını sürdürürken Türkiye Ziraat Kupası eleme maçlarında tarihi bir başarıya imza attı.

Ziraat Türkiye Spor ön eleme maçında sahası tadilatta olduğu için Serhat Ardahan Spor’u 17 Eylül tarihinde Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumunda misafir ettiği maçı 2-0 la geçen Doğubayazıt Futbol Kulübü.1. tur da Kars36 Spor’la eşleşti.

Önceki gün Kars Şehir Stadyumunda rakibini ezici bir futbolla 2-1 yerenek kupa dışı bırakan Doğubayazıt FK. Teknik Direktörü İshak Özbey maç sonrası takımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kars Spor karşısında çok kaçıran taraf olduklarına vurgu yapan Özbey ;

Doğubayazıt FK 2 ay önce kurulan baştan sona yenilenen yepyeni bir kadro ile sezona başladı, mütevazı bir bütçe ile hedefimiz üst sıralarda ilk devreyi bitirmek , 1.5 aylık süreçte adeta göçebe hayatı yaşadık, kamp döneminin çok sağlıklı geçtiğini söyleyemem sahamızın tadilatta olmasından dolayı sürekli halı sahada ,tarlada ve boş bulduğumuz her düz alanda bir şeyler yapmak için gayret ettik , 5 günlük Erzurum kampında 2 hazırlık maçı yaptık , bu süreçte fedakarlık yapıp hiçbir şekilde içinde bulunduğumuz şartları yadırgamayan oyuncularımı canı gönülden kutluyorum,yine Doğubayazıt taraftarlarına Direniş Grubuna teşekkür ediyor takımı daha çok sahiplenmelerini bekliyorum,dedi.

Özbey açıklamalarının devamında ;’’ Sosyal medyada hala takımı eleştirmek için çaba gösteren insanların varlığını hissedebiliyoruz, elbette her zaman eleştiri olacak ama bu takımın şuan hangi şartlarda kurulduğunu şuan var olma mücadelesi içinde olduğunu da hatırlatmak gerekiyor ,

Asıl hedefimizin lig olduğunu bilmenizi isterim Türkiye Kupası Doğubayazıt için büyük bir reklam genç oyuncularımızın kendilerini göstermesi için iyi bir şans ,

İnşallah 11 Ekim Çarşamba günü Bursa da İnegöl Sporla Türkiye Kupası maçımız var , elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ,ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman Teyfur
Süleyman Teyfur - 7 ay Önce

Teşekkürler hocam bazidin maçlarını heyecanlı bir şekilde takip ediyorum

SIRADAKİ HABER