Dönem Partisi

Zeyid Haykırın son yazısı

Dönem Partisi

Sonra Güner abi yancı kadrosundan sünger gibi çektiği sekizinci yeşil oraletide höpürdeterek içtikten sonra
"Bu böyle olmaz arkadaşlar." diye söze girdi..
"Al kızı ver papazı hayatımız çok renksiz her şey sıradan ve rutine bağlandı.
Gençliğimiz ganyan kuponu ve kumar oyunları arasında ziyan oldu at gibi yaşıyoruz resmen ben bu oyunu bozarım arkadaş acilen sosyal yaşantımıza renk katıcam." dedi
Ben sinek kozu vurdum masaya dedim "Abi peşin konuşalım mümkünse ben artık dayak yemek istemiyorum..
Senin parlak fikirlerinden yediğimiz dayaklardan artık suratımızın eşgali değişti uzak akrabalar görünce tanıyamıyor. 
Ayrıca renk menk ne biçim konuşuyorsun abi milletin içinde  kavgada söylenmez cinayet sebebi lgbt kulübü mü burası" dedim..
Güner abi dokuzuncu oraleti de söyleyip "Lan bi dinle önce bu sefer kendi içimizde bir eylem planı düşündüm kimseye zararımız yok."
"Abi şimdi birbirimizi döveceksek peşin söyleyeyim bütün mahalle sana kinli irili ufaklı hepimizi dolandırmışlığın var  herkes sana dalar yemin ederim Kelime-i Şahadet getirmeye bile zamanın kalmaz."dedim
Güner abi bu sözlerim üzerine sol gözü seyirmeye başladı ama hemen toparlayıp.
"Dayak yok unut bunu." dedi

banner47
"Dönem partisi yapıcaz kahvede şimdi çok meşhur belli bir dönem seçip o dönemin şarkıları kıyafetleri mekanları çok güzel eylenicez.."
Dönem?, kıyafetler?, mekan?
"Abi ben cebimdeki son parayı dün kumarda sana kaptırdım biliyorsun. Şuan bu oyunda üstüme kalmak üzere yani senin şu an sömürdüğün oralet bardaklarıda bana yazılıyor onu da borç defterine yazdırıcam mecburen.."
Güner abi biraz kaşındı sağa sola baktı herkesinde beni onaylar gibi baktığını görünce liderlik ruhu incindi sanırım.
Ama pes etmeye niyeti yoktu. 
"Ya bi durun hemen olumsuz düşünmeyin çaresi var bizde daha masrafsız bir dönem partisi yaparız. Mesela milattan öncesi Taş Devri çok çılgın bir dönem çoşkulu heyecanlı hem dekor ve kostüm masrafı da yok dekor için biraz taş kostüm içinde incir yaprağı bitti gitti."
Derin sessizliği sinirli ses tonumla ikiye böldüm. 
"Abi senin yüzünden bu kahveyi organize suç masası bastı, kumar baskını zaten rutin baskın onlar gelmeyince biz ayıp olur diye Karakola iadei ziyaret yapıyoruz. Senin 6 12 yaş çocuklar için açtığın hızlandırılmış kumar dersleri yüzünden çocuk şube bile baskın yaptı bu kahveye artık polis teşkilatı sabahları iş başına yanlışlıkla buraya gelir oldu."
Sonra ben elimdeki desteyi yavaşça masaya bıraktım dedim "Getirin hesabı ben kabul ediyorum yenilgiyi hatta bugün kahvenin günlük hasılatınıda bana yazın.
Ben çıkışta hamamda gusül abdesti alıp tövbe ediyorum kahveye ganyan bayindende adımı silin bundan sonra karşı semtteki golf kulübüne yazılıyorum ben..."
Buranın gidişatı hiç iyi değil yakında Ahlak masasıda burayı basar ne demek incir yaprağı..

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2023, 15:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serhat Köroğlu Yılmaz
Serhat Köroğlu Yılmaz - 10 ay Önce

Tamam yoldaş daha ne istiyorsun gidişat iyi dayak yok

SIRADAKİ HABER