Eleşkirt YİBO Mezunlarından Parmak Isırtan Buluşma

Türkiye’nin en köklü okullarından Eleşkirt YİBO mezunları bu yıl geleneksel hale getirdikleri 2. Buluşmada gönüllerince eğlendiler.

Eleşkirt YİBO Mezunlarından Parmak Isırtan Buluşma

Kuruluşundan bugüne onbinlerce mezunuyla bürokrasi ve iş dünyasında bir çok başarılı isim ile ülkeye hizmet eden Eleşkirt YİBO Mezunları ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından gelerek Ankara’da buluştu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ikinci Eleşkirt Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) buluşması ülke genelinde büyük yankı uyandırdı.

Birincisi geçen yıl Bursa’da iş insanı sayın Aydın Akyol tarafından düzenlenen ve adeta Türkiye’nin muhtelif büyük okullarını bile hayran bırakan buluşmaya, bu sene yine bir Eleşkirt (YİBO) mezunu olan iş insanı sayın Ayhan Çelik damga vurdu.

Ankara, Kızılcahamam Eliz Otel’de gerçekleşen buluşma, davetli Eleşkirt (YİBO) ailesini mest etti.

Programa slayt gösterisiyle başlayan Ayhan Çelik, yurtiçi ve yurtdışından gelen yaklaşık 200 kişiyi misafir etti. Program, slayt gösterisinden sonra okul müdürleri Sayın Ferşat Ayar ve Sayın Abdulkadir Erim’in konuşmalarından sonra, çok sayıda öğretmenin konuşmalarıyla devam etti.

Son derece duygusal anların yaşandığı programın devamında, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sayın Ayhan Çelik’in sürprizleriyle devam edildi.

İki gün iki gece süren program 13 Ağustos Pazar günü sona erdi. Vedalaşma bölümünde katılımcıları adeta 35 yıl öncesine götüren Sayın Ayhan Çelik gönüllerde taht kurdu.

Bir Türkiye markası olma yolunda büyük yol kat eden Eleşkirt (YİBO) ilimizin medar-ı iftiharı oldu.

Ayrıca programda büyük emek sarf eden Seyfettin Aydın ve Nurullah Kahraman davetlileri kendilerine hayran bıraktılar.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 22:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nevzat Aydın
Nevzat Aydın - 10 ay Önce

Herkesi selamların en güzeli olan Allah ın selamıyla selam eder bütün YİBO camiasına sevgi ve saygılarımı sunar başarılar dilerim. Ayhan beyi yaptığı fedakarlıktan dolayı kutlar iş hayatından başarılar dilerim. Orda olmayı çok isterdim nasip kısmet inşAllah seneye bizde o muhabbette duygu dolu buluşmada yer alırız. Selamlar saygılar.

Fatih ..
Fatih .. - 10 ay Önce

Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelip mezun oldukları yerde Eleskirt'te değil de Ankara'da buluşmuşlar ! Büyük sevgi duyuyorlarsa demek ki..

Fatih
Fatih - 10 ay Önce

Bu okul buluşmaları ya da pilav günleri okulun kendi bünyesinde ya da en azından kendi il ya da ilçesinde olamıyor muymuş acaba!!?? Zahmet etmişler çakma Robert Kolejliler. Yaşadığın büyüdüğün mezun olduğun yere küçük bir organizasyonu bile çok görüp bu kadar sevgisizlikle toplaşıp dursanız ne olur ki Allah aşkına. Masraf edenlere değil sadece hepsi için söylüyorum. Memleketi sadece ışkınla çiriş zamaninda hatırlayıp uzaktan romantizm güzel oluyor demek ki..

Av. Ahmet Kaya
Av. Ahmet Kaya @Fatih - 10 ay Önce

Bir dahaki sefere bunu Eleşkirt de düzenlenmesini rica ediyorum. Bizim hiç haberimiz yok.

Zülfinaz Alkan kocagöz
Zülfinaz Alkan kocagöz - 10 ay Önce

Gerçekten tek kelimeyle mükemmel di başta Ayhan Çelik kardeşime ve seyfetin aydına Nurullah kahramana çok teşekkür ediyorum bizi 35 yıl geri gitik bir peri masalı gibiydi buluşma iyiki yolum yiboda geçti

Ayhan Bayram
Ayhan Bayram - 10 ay Önce

Değerli Kardeşim aynı zamanda sınıf arkadaşım ve adaşım Ayhan Çelik kendisine yakışanı yaparak büyük bir organizasyona ev sahipliği yaprın.;
mütevaziliğin ile hepimizin; duyanların görenlerin gönlünde taht kurdun.
Tahtın daim, yolun ve bahtın açık olsun.
Seninle gurur duydum kardeşim.
Selam ve dua ile...

İsmail Kaya
İsmail Kaya - 10 ay Önce

Geçmişe gitmek değil, geçmişi yaşamak ve yadetmek adına bir araya gelen bir topluluk.. Başlamak sonrasında ahde vefa ile bir sonraki durak , mezun olunan okul yoksa bile buluşma yeri Ağrı/ Eleşkirt olacak.

Ali Mete
Ali Mete - 9 ay Önce

Türkiye'de örneği olmayan bir buluşma. Bir kez daha öğrencilerimizle gurur duyduk. Ayhan Çelik kardeşimize ve emeği geçen herkese teşekkürler, iyiki varsınız.

Atila Taşkesen
Atila Taşkesen - 9 ay Önce

Çok güzel düşünülmüş ama şuanda ilçemizde atıl bekleyen YİBO salonunda yapılsa daha güzel olurdu hepinizi güzel ilçemizde misafir olmaya bekleriz


SIRADAKİ HABER