Eşinden Gıyas Güven'e Destek

Adalet Güven Ağrı İş Kur eski Müdürü eşi ve ailesinin yaşadıklarına dair açıklamalarda bulundu

Eşinden Gıyas Güven'e Destek

Yaklaşık 3 ay önce sosyal medya hesabından yapılan paylaşım sonrası Türkiye Gündemine düşen Ağrı İş Kur Müdürü Gıyas Güven’in son durumuna ilişkin Eşi Adalet Güven ve Avukatı Emrah Tokağ tarafından basın açıklaması düzenlendi.

Avukat Emrah Tokağ müvekkilinin hukuki durumuna ilişkin yaptığı açıklama da ;

Müvekkilime sosyal medya trolleri tarafından yapılan linç herkesin malumudur.Müvekkilim öncelikli idari olarak tahkikat geçirmiş söz konusu tahkikat neticesinde müvekkilimin masumiyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı muhakkiklerince tespit edilmiş ve müvekkilim herhangi bir disiplin cezası ile tecziye edilmemiştir.

Bugüne kadar basın açıklaması yapmamamızın nedeni devam eden hukuki süreci beklememiz ve süreç sonunda ilgililerin cezalandırılması amacı ile soruşturmanın tamamlanmasını beklemekti.

Bugün geldiğimiz noktada ‘’ AĞRI CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINCA YÜRÜTÜLEN SORUŞTURMANETİCESİNDE 2022/6182 NOLU SORUŞTURMA TAMAMLANMIŞ OLMAKLA MÜVEKKİLİME HAKSIZ HUKUKA AYKIRI ŞEKİLDE İFTİRA ATAN, İTİBAR SUİKASTİNDE BULUNAN KİŞİLER HAKKINDA KAMU DAVASI AÇILMASI NOKTASINDA HAREKET EDİLMİŞTİR BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ MAHKEMELERİMİZCE YAPILACAK YARGILAMA NETİCESİNDE İLGİLİLER HAKKINDA TECZİYE CİHETİNDE HAREKET OLUNACAĞI VE SUÇLULARIN CEZALANDIRILARCAĞI SABİTTİR’’dedi.

Avukat Emrah Tokağ’ın ardından konuşan Adalet Güvende yaptığı açıklamada ;Eşim bu kente en çok fayda sağlayan kişidir,Diyerek Gıyas Güven’i savundu ve süreçte yaşadıklarını basınla paylaştı.

banner47
Adalet Güven zaman zaman gözyaşlarını hakim olamadığı açıklamalarında ;

Herhangi bir kadının acziyetinden faydalanılma asla söz konusu değildir

Hepinizin bildiği üzere bu gün 10 aralık dünya insan hakları günü. Bu gün münasebetiyle ben bir kadın olarak, bir anne olarak ve her şeyden önce insan olarak kendimle ailemin en doğal olan hakkını savunmak ve değerli Anadolu ve Ağrı halkına sınmak için hak mücadelemi duyurmak için buradayım. Sizlerin de bildiği üzere kısa bir süre önce her hangi bir hukuka dayandırılmadan hukuksuzca eşim üzerinden yapılan yalanlarla, iftiralarla, kumpas ve şantajlarla öne sürülen üzücü maalesef sosyal medya trollerince tüm yurdumuza sunulan bir hadise yaşadık. Dediğim gibi bu hadisede maalesef ki yayılan haberlerin gerçeklerle hiçbir alakası yoktu. Orada anlatıldığı gibi herhangi bir kadının acziyetinden faydalanılma asla söz konusu değildir. Eşimin yaklaşık 22 yıllık bir devlet memurluğu süreci vardır. Bu 22 yıllık sürecin yaklaşık 10 yıllık bir dönemini Ağrı’da yönetici olarak hizmet vermiştir. Bu yöneticiliği sırasında hiç kimse halkımız ve tüm arkadaşları şahittir ki ayrıca bu süreçte yaklaşık 3 aydır çalışma bakanlığınca başlatılan teftiş raporunda da her şey çok açık bir şekilde ifade edilmiştir ki bunların hepsi iftiradır, suçtur. Eşim bugüne kadar hiçbir bayanla hiç kimse iddia edemez ki odasında tek görüşmemiştir. Her zaman yanında bir personel bulundurmuş ve kapı sürekli açık kalmıştır. Bunun tüm halk şahididir, tüm kurumu şahididir. Zaten ifadelerinde de yer vermiştirler.

Tamam Gıyas Güven’i öldürdünüz,peki hiç düşündünüz mü ?

Olayın en can alıcı noktasına gelecek olursak, tamam Gıyas Güven’i öldürdünüz. Ona vurdunuz. Peki hiç düşündünüz mü bunun bir eşi ve 3 tane masum çocuğu vardı. Hiç bunu düşündünüz mü? İnanın ki ben ve 3 tane çocuğumu ateş çemberinin içine aldılar, etraf odunlarla doluydu ve kibritle yaktılar. Yandıkça yandık. O yanma emin olun ciğerlerimizde hissedildi. Halende yanıyor. Belki de ne ben ne de çocuklarım bunu hiçbir zaman atlatamayacağız. O dönem yaşadığımız acıların emin olun tarifi yoktur. Emin olun bir gecede hayatımız altüst oldu. Biliyorsunuz artık sosyal medya her şeye açık. Herkes her şeye ulaşabiliyor. Çocuklarımı nasıl koruyacağım? Sadece Ağrı’ya mal olmadı ki bu olay. Bütün Türkiye’ye mal oldu. Maalesef ki bizi Türkiye çapında kötülediler. Bize yaşama alanı tanımadılar. Ben ne yapacağım? Çocuklarımı nasıl koruyacağım? Size bir annenin çırpınışını tarif edemem. Çok acıdır. Ama güçlü olacağız. Ölene kadar da mücadelem den vaz geçmeyeceğim. Bu gün biliyorsunuz ki Dünya İnsan Hakları Günü ve ben bu gün hakkımı tüm ülkeme gerekirse tüm dünyaya duyurmak istiyorum. Vaz geçmeyeceğim. Şimdi buradan son kez diyorum lütfen vicdanlarınızla gelin benim hak mücadeleme sahip çıkın. Acımasız sosyal medya trollerine kanmayın. “ diye konuştu.

Eşim Ağrı’ya En Çok Fayda Sağlayan Kişidir

Eşim 22 yıllık memuriyet hayatının 10 yılını müdür olarak sürdürmüştür.Canım memleketimin malesef üzülerek söyleyeceğim ki en büyük sorunlarından birtanesi de işsizliktir.

Bu işsizlik nedeni ile eşimin bugüne kadar vermiş olduğu fayda aşikar ortadadır.Ağrı’ya en çok fayda sağlamış 3-5 kişiden biridir yada iddia ediyorum en çok fayda veren kişidir.Bunu çok açık bir örnekle de verebilirim ,çok yakın bir süreçte Tekstil Kent açıldı.Sizlerde bilirsiniz ki nicelik çok önemlidir nicelik olmadan niteliğin hiç bir anlamı yoktur.

Tamam yaptılar 3-5 bina bıraktılar ortaya peki o 3-5 binanın içini doldurmak ? Bu gelen şirketlerin hepsi uluslar arası şirketlerdir bu şirket sahiplerini halkla buluşturmak? Evet devlet imkan vermiştir Allah Devletimize zeval vermesin.Ama bu imkanları en güzel en kaliteli şekilde sunmakta benim eşim ve kadrosunun göstermiş olduğu üstün performansla ortaya çıkmıştır.Hatta Türkiye performans sıralamasında Ağrı İş Kur birincilik elde etmiştir.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2022, 22:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer sancak
Ömer sancak - 1 yıl Önce

ey hanım efendi sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun eşin suçsuz Mahsun inan bende iki çocuk babasıyım yılarca işler gidip işbaşvurusu eşinizin makamına bir vatandaş olarak çıktım bizı sahipsiz gariban kimsesiz gören eşiniz inanın insanlara köpek muamelesi gösteriyordu ben bir ağrılı olarak eşinizincir devletin kurum amirliğindeykwn yaptısı tüm yolsuzluklar yaptığı tüm insanlık dışı muamelesinde ben ve benim gibi niceleri haklarını hiç bir zaman helal etmiyecel haram zehir zıkkım olsun inşAllah devleren gerekli cezayı alır dua ediyorum.bir insanın çaresiliği nasılmış görünüşte torpil şahıs alıyordu siz bu.masaları sizi tanımiyanlara anlatın

müslüman  müslüman
müslüman müslüman @Ömer sancak - 1 yıl Önce

ne düşünürsen düşün ALLAH sanada o cıyı tatırmayı nasipetsin

Alpaslan kaya
Alpaslan kaya - 1 yıl Önce

Deki şeytana uydu bidaha olmasın sictın topladık giyas ....

Admin
Admin - 1 yıl Önce

Ne yuzsuz insansinsiniz be

yuh
yuh - 1 yıl Önce

...

Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Kimsenin gıkı çıkmıyor asıl istismarcılar bence bu iftirayı atanlardır ve kendi suçlarının üstünü kapatmak için bu şekilde aileleri karalamaktan ve benzin döküp yakmaktanda hiç geri durmazlar.iftira istismardan daha büyük bir suç olabiliyor.

Sinan Taşdemir
Sinan Taşdemir - 1 yıl Önce

Bir insan bir insana bu kadar basit olamaz aciz olamaz nasıl olurda bu kadar bir insana gözümüz ile görmeden kulağımızla duymadan bir insana iftira atabiliyorlar ama bilmedeginiz birşey var insanda bir aile sahibidir oda bir babadır onunda bir eşi çocukları var Allah'tan korkun sizde oncelikle Allah korkusu olsun yapmayın etmeyin iftira atmak kadar gönah kadar birşey yoktur eşi cocuklari perişan durumdalar çaresizliği bilen bilir ben sahsem adıma giyas bey ile ara ara makamında ziyaret ederdim tabi memur falan değilim iş için giderdim yok derdi bende eyvAllah der dunerdim ama o değil ki kalkip gözüm ile görmeden kulağımızla duymadan adama iftira atayım ben o adamın yalnis bir harakete görmedim insanı eşimden başkası daha iyi kimse bilemez ,

SIRADAKİ HABER