FETÖ Kumpasına A.İ.Ç.Ü den Akademik Destek

Devletin muhataplarına tazminat ödeme kararı aldığı FETÖ Kumpasına akademik destek

FETÖ Kumpasına A.İ.Ç.Ü den Akademik Destek

28 Aralık 2011 tarihinde Şırnak'ın Uludere (roboski) ilçesinde 34 vatandaşın hayatını kaybettiği 15 Temmuz darbe girişimin ardından dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın olayda FETÖ izi bulunduğu ve "Uludere olaylarının FETÖ tarafında  yapıldığını açıkladığı provokasyonun 12. yıldönümünde A.İ.Ç.Ü de görevli akademisyen tarafından infial yaratan bir açıklama geldi.
İbrahim Çeçen Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde akademisyen olan Tuba Işık, Roboski Katliamı'nın ardından düzenlenen cenaze töreninin fotoğrafına "Gürüntü çok güzel, daim olsun" yorumunda bulundu.

 Işık'ın paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki ile karşılandı. 
Sosyal medyada gösterilen tepkiler sonrası A.İ.Ç.Ü bir açıklama yaptı.
A.İ.Ç.Ü yaptığı açıklamada;

Bazı internet haber portallarında yer alan iddialarla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur. 

Bahse konu haberde yer alan Doç. Dr. Tuba Işık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğretim üyesi olup, Üniversitemizde herhangi bir idari görevi bulunmamaktadır. 

Haberde yer alan “Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Kariyer Planlama Merkez Müdürü” ifadesindeki yanlışlığı düzeltmek adına açıklama yapılması gerekli görülmüştür. Konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Kamuoyuna duyurulur."ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Aydemir
Mehmet Aydemir - 5 ay Önce

Her ilde üniversite açacağız dediler.sonuc bu.! ilimsiz torpille gelen Doç. Üzüntüye sevinen mahluk ne eğtim verecek çocuklarımıza.unvanına yazik

TANER BEY NEDEN SEVİLİYOR
TANER BEY NEDEN SEVİLİYOR - 5 ay Önce

EVET AĞRI da taner bey sağlam bir ülkücü olarak bilinmesine rağmen, karşıt fikirililer tarafından takdir ediliyor. neden mi haberi okuyun ondan çünkü hak ve adaletten ayrılmıyor. bu kadın FETÖ den atılmalı.

İhaleci Servet
İhaleci Servet - 5 ay Önce

Helal olsun Erzurumlu, kimsenin yapamadığını yaptın. Helal olsun bir kez daha...

SIRADAKİ HABER