Yeniden Refah Partisi Ağrı Adaylarını Açıkladı

Yaklaşan mahalli idareler seçimleri için partiler aday belirleme sürecinin sonuna doğru yaklaşıyor.

Yeniden Refah Partisi Ağrı Adaylarını Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Ağrı İl Başkanı Aydın Kuruş adaylıkları kesinleşen iki ilçe adayı ile birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Fatih Erbakan’ı ziyaret ederek adaylarını tanıttı.

Ağrı’nın Eleşkirt ve Tutak İlçe Belediye Başkan Adayları Mehmet Hakkı Polat ve Coşkun Akbaba Genel Başkan Erbakan tarafından görevlendirilerek çalışmalarına başlamak için hafta sonu seçim bölgelerine geri döndü.

Yeniden Refah Partisi Eleşkirt Belediye Başkan Adayı Mehmet Hakkı Polat Kimdir?

1963 yılında Ağrı/Eleşkirt ilçesine bağlı İkizgeçe köyünde dünya ya geldi. İlk ve orta öğrenimini Eleşkirt’te tamamlayan Mehmet Hakkı Polat 1987 yılında Eleşkirt Belediyesinde iş makinesi operatörü olarak işe yerleşti.

2023 yılının Nisan ayında emekli olan Mehmet Hakkı Polat 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Eleşkirt Belediye Başkan adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi Tutak Belediye Başkan Adayı Coşkun Akbaba Kimdir ?

1969 yılında Ağrı’nın Tutak İlçesinde dünyaya gelen coşkun Akbaba ilk ve ortaokulu Tutak’ta tamamladıktan sonra Sakarya Ozanlar Lisesinden mezun oldu.

1998 yılında Tutak Köylere Hizmet Götürme Birliği Muhasebe yetkilisi olarak memuriyet hayatına başlayan Coşkun Akbaba 2019 yerel seçimlerinde MHP Tutak Belediye Başkan Adayı oldu.

2024 mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı olan ilçenin sevilen simalarından Akbaba halen Tutak Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığını sürdürmektedir.

Akbaba evli ve 4 çocuk babasıdır.
 

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 21:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER