İstanbul Büyükşehir Belediyesine Ağrılı Aday

1961 Ağrı ,Taşlıçay doğumlu Abdulhadi Çakmak 400 kişi ile Ak Partiden ayrılarak Gelecek Partisi saflarına katılmıştı. Kanaat önderi İş Adamı Ağrılı Çakmak bugün Büyükşehir için aday adaylığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine Ağrılı Aday

Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı Kurucu üyesi aynı zamanda İl Başkan yardımcısı 2. Bölge sorumlusu Ağrılı siyasetçi Abdulhadi Çakmak İstanbul Büyükşehir Belediyesi encümen adaylığını duyurdu.

Özellikle şişli bölgesinde etkin siyaset yapan ve yaklaşık 5000 kişilik bir seçmen kitlesini arkasından sürekleyen Abdulhadi Çakmak’ın ittifak listelerinden Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliğine aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Önceki dönemlerde gerçekleştirilen açık hava toplantıları ve kongrelerde kalabalık guruplarla alanda görünülürlüğü netleşen Abdulhadi Çkmak’ın Şişli Belediyesi listelerinden İstanbul Büyükşehir Belediysi Meclis üyeliği aday adaylığının kesinlik akazanması bölgede yaşayan Ağrılılar ve komşu hemşeri dernekleri tarafından sevinçle karşılandı.

Adaylığına kesin gözüyle bakılan Abdulhadi Çakmak aday adaylığını açıkladığı konuşmasında ;’’ ’Seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde hemşerilerimizle daha sık bir araya gelerek çalışmalarımızı hızlandıracağız hem Ağrılıların birlikte olması noktasında önemli adımlar atacağız hem de İstanbul’umuzun geleceği adına hep birlikte onurlu bir mücadele sergileyeceğiz ‘dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023, 09:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemşerimizi canı gönülden destekliyoruz
Hemşerimizi canı gönülden destekliyoruz - 5 ay Önce

Hah şöyle..
Ağrı dışında yaşayan Ağrı lilarin yaşadıkları memleketlerde aktif siyasete girmeleri gerekmektedir.
İstanbul'da 500 bin ağrılı var kaç tane ağrılı İstanbul vekili var
Kaç belediye başkanı ağrılı
Kaç encümen ağrılı
Ortalığı Karadeniz illere bırakmışlar
Kardeşim 40 yıldır Ağrı'da yaşamayan adam neden gelip Ağrı'dan aday oluyor,

Ferhat
Ferhat - 5 ay Önce

Gönülden destekliyoruz başarıılar dilerim bir ağrılı olarak

Ferhat
Ferhat - 5 ay Önce

Bir ağrılı olarak destekçisi olacagız

Ahmet çelik
Ahmet çelik - 5 ay Önce

Tebrikler Abdülhadi başkanım, Başarılarınızın devamını diliyoruz

Vefa Alpaslan
Vefa Alpaslan - 5 ay Önce

Kendisini gerek Ağrı’dan gerekse İstanbul’a yolu düştüğümüzde sıkça görüyoruz. Her zaman hemşehrilerine akrabalarına yardımcı olmuştur maddi manevi sahip çıkmıştır. İnşAllah desteklerimizle kazanmasına destek olalım ki İbb’de Ağrı’lıların bir kapısı ve dayanağı olsun. Haydi İstanbul’daki hemşehrilerimiz değerli büyüğümüze sahip çıkma sırası sizde

Necmettin çakmak
Necmettin çakmak - 5 ay Önce

Hayırlı olur inşAllah

Ağrılı
Ağrılı - 5 ay Önce

Ağrı lıların büyük şehirlerde böylesi güzel iş insanların olduğunu hepimiz biliyoruz ama siyasi yönden çok eksik kalıyoruz böyle güzel işlerin yapılması hepimizin lehine kendisine başarılar dilerim elimizden ne gelirse biz Ağrılılar yapmaya hazırız hayırlı olsun

Derviş çakmak
Derviş çakmak - 5 ay Önce

Başarılı olacağından eminim yolunuz açık olsun sonsuz desteğimiz sizinle sayın başkanım


SIRADAKİ HABER