İstanbulda 3.Lig Kulübüne Ağrılı Başkan

Futbol aşığı hemşehrimiz İstanbul Ağrı Spor Kulübü eski Başkanı profesyonel bir takımın başkanlığına seçildi

İstanbulda 3.Lig Kulübüne Ağrılı Başkan

Denizcilik İşletmelerispor'da yeni dönem


Bir dönem 3. Lig'de yer alan, uzun süredir İstanbul 2. Amatör Lig'de yer alan Denizcilik İşletmelerispor'da yapılan genel kurulda başkanlığa Mehmet Latif Yaşlı getirildi.

banner47
Daha önce İstanbul Ağrıspor'da başkanlık yapan, Kaynarcaspor başta olmak üzere birçok kulüpte yöneticilik görevlerinde bulunan Yaşlı, kulübü Pendik'e taşıyacaklarını ancak ismini değiştirmeyeceklerini söyledi.

Denizcilik İşletmeleri'nin 1995-96 sezonunda 3. Lig'de yer aldığını hatırlatan Yaşlı, "Kulüp profesyonel dönemde Eyüp'te maçlarını oynuyordu. Tek sezon profesyonel oynadıktan sonra düştü ancak uzun yıllar İstanbul'un en iddialı takımlarından oldu. Son yıllarda ise Beykoz'da mütevazı bir çizgide mücadelesini sürdürüyordu. Yeni yönetim olarak beyaz bir sayfa açmak amacındayız. Denizcilik İşletmeleri köklü bir camia. Bu kulübün ismini değiştirmiyoruz, Boğaz'ın incisi Beykoz'dan bir Marmara Denizi'nin incisi Pendik'e taşıyoruz. İddialı bir kadro kuracağız. Amacımız Denizcilik İşletmelerispor'u yeniden eski güzel günlerine taşımak" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER