İYİ Parti Aday Adayları Ağrı'da sahaya indi

İYİ Parti milletvekili aday adayları Ağrı'da köy köy dolaşmaya başladı

İYİ Parti Aday Adayları Ağrı'da sahaya indi

Ağrı’da seçim havası yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı.

Zamanında yada erkene çekilmiş olarak yapılacak ilk genel seçimlerde en büyük teveccühü göreceği sinyalini veren İYİ Parti Listelerinde 1. Sıra için kamuoyu yoklamaları yapan aday adayları sahadan olumlu dönüşlerle birlikte Ankara’ya rapor hazırlamak için kolları sıvadı.

2018 yılında Meral Akşener’in Genel Başkanlığında kurulan ve girdiği ilk seçimlerde barajı aşarak mecliste temsil edilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in insanüstü çabaları ile tüm Türkiye de estirdiği hava Ağrı’ya da yansıdı.

Muhalefet adayları Ağrıda siyaset kartlarının yeniden dağıtıldığının bilincinde hazırlıklarını Parti Genel Merkezlerinde sürdürürken İYİ Partili aday adayları genel başkanlarının yolunda sokakta ve halkla iç içe ziyaretlerle nabız yoklamayı sürdürüyor.

İyi Parti aday adaylarının il merkezi ve ilçelerde ki ziyaretleri parti teşkilatlarından çok kıraathanelerde vatandaşlar,muhtarlarla gerçekleşirken sivil toplum kuruluşları ilede görüşmeler yaptığı gözleniyor.

Yapılacak ilk seçimlerde çok renkli bir tablonun çıkması beklenen Ağrı’da vatandaşlarda yerel ve geneldeki iktidarların dışındaki partilere büyük bir sempati ile yaklaşıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER