Ağrı'da ki sinek istilasının nedeni CHP'li Belediyeler mi ?

Apğrı Belediyesinin Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın görevlerini yapmadığı için Ağrı'nın sinek istilasına uğradığı bilgisini paylaşmasına az kaldı

Ağrı'da ki sinek istilasının nedeni CHP'li Belediyeler mi ?

Her fırsatta hizmetlerini Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri ile mukayese etme çabası ile gündeme gelen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a Ağrı’da yaşayan halktan sinek istilası uyarısı.

Özellikle Ankara ve İstanbul’da yaşanan sel felaketleri veya olağanüstü meteorolojik hadiseler sonrası attığı Twitlerle gündem olmaya çalışan Sayan Ağrı’da yaşanan sinek istilasını görmezden geliyor.

Yazın başlaması ile birlikte vatandaşların sosyal medya üzerinden yaptığı çağrılar sonrası ilaçlama yapan Ağrı Belediyesi’nin uzun bir süredir ilaçlama yapmaması sonrası kent adete sinek istilasına uğradı.

Özellikle Ağrılıların kısa yaz mevsiminde nefes almak için tercih noktası olan ve kendisinin de Ağrı’da olduğu zamanlarda dinlenmek için gittiği Millet bahçesi ve çevresindeki işyerleri sinek yoğunluğundan dolayı oturulamaz hale geldi.

Sayan’ı bu’’ olağan süreci’’ yönetmeye davet diyor bugünden tezi yok haşerelerle mücadeleye davet diyoruz.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2022, 12:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynep
Zeynep - 2 yıl Önce

"Ağrı'daki" yazarken, ki bitişik... Soyadlar özel isim olduğu için büyük harfle başlar (Yavaş). Sadece ilk paragrafta bile üç yazım hatası var. Eskiden dilimizi düzgün kullanamayan ve gramer kurallarını bilmeyenler gazeteci olamazdı. İlkokula giden yeğenim bile yapmıyor bu hataları.

Baykal yandaş
Baykal yandaş @Zeynep - 2 yıl Önce

Meşellah kızımız okumuşda makarnacı olmuş

Ercan
Ercan - 2 yıl Önce

Zeynep'e katılıyorum

SIRADAKİ HABER