Her devrim önce kendi çocuğunu yermiş ..

Ağrı'da uzun zamandır dillendirilen kaset furyasının sıra kapma kavgasında bir garibi montajla bertaraf etme gayretini anlatan bir yazı

Her devrim önce kendi çocuğunu yermiş ..

Siyasete her alanda etki edecek köşe başlarını tutanların profesyonel bilişim teknikleri ve mağdurun yanında görüntüleri ile süsledikleri ifadeleri aslında anahtarın kimde olduğunun da işaretidir.

Ellerinde bürokratından belediye başkanına kadar herkesin mahrem görüntüleri bulunan ekip uzun süredir Ağrı’da konuşulan kaset skandallarını (!) siyasetin keşanesi olmamış bir mazlum üzerinden (MONTAJ GÖRÜNTÜLERLE )nükleer silah gibi kullandılar.

Aslında bu topa hiç girmeyecektim ki ben 2011 de MHP’nin tüm yayımlanan kasetlerine rağmen uzun süre kapısından geçmediğim MHP ye destek oyu verenlerdenim.

Zira bilirim ki siyaseti kaset üzerinden dizayn edenler koltuk altlarında taşıdıkları yolsuzluk ve usulsüzlükleri perdeleme derdindedirler.

Benim hiç hazetmediğim bir yapı içerisinde dönenlerden bahsediyorum farkındaysanız,hala bu yapı içinde siyaset yapmaya çalışan temiz insanlarında parmakla sayılacak kadar az da olsa varlığından haberdar olan biri olarak.

Bürokratının kasedini görmeyen, milletvekilinin imamına kızmayan ,belediye başkanının kasedini duymayan O yapı sıradan bir esnafın korumasız yaptığı ve teveccüh gördüğü siyasetten rahatsız olmuş olacak ki yüksek teknoloji birikimlerini bu zavallı ile ortaya döküp güç gösterisinde bulundular.

Ellerinde ki orijinal çekimler yerine bir montajla suyuna gitmeyen garibi eksilterek hasımlarına göz dağı vermekten uzak durmadılar.

Daha dün eksik teslim alınıp ,tam ödeme yapılmış hastanedeki ihaneti müjde olarak sunanlar bugün önceden hazırlanmış kalıp metinlerle mağdura sözde destek sunup her tarafı ayara kalkıştılar.

Kendi ruh iklimlerinde yaşadıkları ‘’Kimleerrr ,kimlerle klişesini ‘’ görmediğimizi zannedeler bilmeli ki bu satranç tahtasının kaybedeni siz olacaksınız …

Ve her şeyden en önemlisi bu kumpas çeteleri düne kadar aynı dertten muzdarip olup,sözüm ona kendilerini bu döngü üzerinden aklama gafletine düşerek,yarınlara ışık saçma yerine kendi karanlık dünyalarının balçıklarını taşımışlardır.

Ağrı’nın barışa ve refaha ihtiyacı olduğu bu günlerde,ve yineleyerek söylüyorum ki sözüm ona bu durumu kendine dert bilmiş insanların,sus pus kalması ve 3 maymunu oynamaları yine göstermiştir ki gafletin ve kirli emellerin kucağına oturmaları bu şehrin talihi adına,acı bir leke olarak hafızalarda kalacaktır.

Bugün belki bir garip esnafı heves ettiği millete hizmet sevdasından alıkoyacaksınız…

Biz Sedat Peker değiliz ama muhtemelen seçim üzeri tüm gerçekliği ile kasetlerinizi kendi EXSEN’inizde izlemeye doyamayacaksınız..

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2022, 00:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN ASLANCI
HÜSEYİN ASLANCI - 2 yıl Önce

NE ALAKA

Ömer
Ömer - 2 yıl Önce

Nuri YILDIZ kadar başlarına taş düşsün. Maalesef, birileri gecesini gündüzüne katan hizmet sevdalısı bu genci bilerek harcadı. Çok yazık. Kaybeden Ağrımız oldu. Zira çıkarsız, rantsız ve rüşvetsiz samimiyetle iş yapanlar kurulan düzende yer bulamıyor ve sistemin çarkları altında kalıyor.

SIRADAKİ HABER