GAZİANTEP'TE YAŞANAN KAZADA ÖLEN AĞRILI BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Türkiye'yi yasa boğan Gaziantep kazasında hayatını kaybeden baba oğul birlikte defnedildi.

GAZİANTEP'TE YAŞANAN KAZADA ÖLEN  AĞRILI BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Gaziantep Nizip’te meydana gelen trafik faciasında yaşanan ilk kazada hayatını kaybeden baba ve oğul birlikte defnedildi.

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinden olan ve İstanbul Arnavutköy’de ikamet eden Ağrılı baba ,oğul’un kullandığı araç Nizip’te şarampole yuvarlanmış ve ardından yaşanan kazada 3 itfaiye eri,3 sağlıkçı,2 gazeteci ile birlikte 16 kişi yaşamını yitirmişti.

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinden olup İstanbul’da tekstil işi ile iştigal eden baba ve oğulun bir tekstil firması ile görüşmek için gittikleri Diyarbakır yolunda Gaziantep’in Nizip ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç şarampole yuvarlanmıştı.

Kaza sonrası yaşanan felakette toplamda 16 kişi hayatını kaybetmiş 22 kişide yaralanmıştı.

Kazada hayatını kaybeden Baba Yusuf Birdal (50) ve oğlu Aziz Birdal bugün İstanbul Arnavutköy de birlikte toprağa verildi.

Yakınlarının feryatları ve gözyaşları içinde toprağa verilen Yusuf Birdal’ın halasının oğlu Zeki Demiray yaptığı açıklamada , “Tekstil işi için Diyarbakır’a giden halamın oğlu yolda kaza yapıyor. Kazadan sonrada yolda bulunan yağdan kayan otobüs kayarak kaza yapıyor. Hayatını kaybediyorlar. İki çocuğu var. Biri yanındaydı o da vefat etti” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
celal yakut
celal yakut - 2 yıl Önce

Allah rahmer eylesın mekenlerı cennet olsün inşAllah

E.kaya Taner
E.kaya Taner - 2 yıl Önce

Mekanları cennet olsun, Allah rahmet etsin

Erol kimsun
Erol kimsun - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

SIRADAKİ HABER