PROJE OKULUNUN İLK MEZUNLARINDAN ÖNEMLİ BAŞARI

İlk mezunlarını veren proje okulu YKS sonuçlarını paylaştı.

PROJE OKULUNUN İLK MEZUNLARINDAN ÖNEMLİ BAŞARI

Bu yıl ilk mezunlarını veren Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi üniversite başarısı ile göz doldurdu. Okulun ilk mezunları sağlık, eğitim, mühendislik, ilahiyat, öğretmenlik gibi farklı alanlara yerleşme başarısı gösterdi.

Okul Müdürü Burhan Adıgüzel yaptığı açıklamada “İlk mezunlarımızı üniversiteye uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2018 yılında eğitim öğretime başlayan ilk öğrencilerimizle güzel hedefler belirleyip yola koyulmuştuk. İlk bir buçuk yıldan sonra ortaya çıkan Pandemi süreci öğrencilerimizi biraz yavaşlattı. Ancak geçen yıl okulların yeniden açılması ile birlikte ara tatil dönemlerinde yaptığımız kamplar ve öğretmenlerimizin gayretleri ile öğrencilerimizi sınava hazırladık. İlk mezunlarımızın üniversiteye girişte elde ettikleri bu başarı diğer öğrencilerimiz için de güzel bir motivasyon kaynağı oluşturacaktır. Öte yandan liseye geçişte sınavla öğrenci alan okullar arasında ilk sıralarda tercih edilmiyorduk. Çünkü henüz mezun vermemiştik. Artık başarısını ispatlamış öğrencilerimiz ve bunları yetiştiren iyi bir öğretmen kadromuz var. Öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ediyorum. Okulumuzun fedakâr öğretmenlerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Proje okulları mağlesef memlekette eğitimi bitirdi.

H.A.K.A.İ.H.L
H.A.K.A.İ.H.L @Vatandaş - 13 ay Önce

Eğitimi kimin bitirdiğine karar vermeden evvel yazdığınız ''maalesef'' kelimesine bakın. Henüz ilk mezunlarını veren bir okulun böylesine bir akademik başarıya sahip olması ile iftihar duyardınız şayet bu bir imam hatip okulu olmasaydı.
Bu işler bir sayfa dahi kitap okumadan, tüm gün sosyal medyada izlediğiniz insanların söylediklerinin doğruluğunu araştırmaya tenezzül bile etmeden ahkâm kesmeye benzemez.

SIRADAKİ HABER