İYİ Parti Ağrı Adayı Metin Aydemir Sahadan Memnun

İYİ Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Metin Aydemir seçim koordinasyon merkezinin açılışının ardından başladığı esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

İYİ Parti Ağrı Adayı Metin Aydemir Sahadan Memnun

Geçtiğimiz günlerde seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Aydemir ;kentte uzun yıllar siyaset yapmış olan bir ailenin ferdi olma avantajının hemen hemen tüm ziyaretlerde işini daha da kolaylaştıran bir unsur olarak öne çıktığına vurgu yaptı.  


İYİ Parti Ağrı Belediye Başkanı Metin Aydemir referanslarını tamamen kendisinin oluşturduğu meslek hayatınında bilinilirliğinde etkin olduğunu ifade ederek yıllarca Sağlık Meslek Liselerinde öğretmenlik yaparak bir çok insanla temas kurma şansı yakalamıştım bu aziz milletin bu kutlu vazifenin neferlerine gösterdiği saygısının ölümsüz olduğunun bilincindeydim ve bugün eski öğrencilerimin içten tavırları ile yine moral bulduğumuz bir bir propaganda süreci yaşıyoruz.


Yine sağlık camiasının çeşitli kademelerinde üst düzey yönetivcilik yapmış olmanında kaznadırdığı avantajlara Siyasetten gelen 2 dönem milletvekilliği yapan Merhum Amcam Mikail Aydemir ve Eski İl Başkanlarından Şeref Aydemirle mesai yapan biri olarak siyasetin yönünü rahatlıkla öngörebilen bir pozisyondayım.


Öncelikle hemşerilerimizin teveccühüne teşekkür ederek başlamak istiyorum,bu kentin tüm sorunlarını bilen ve olumsuzlukları iyileştirecek sürecinde planlamasını yapan bir kardeşiniz olarak Ağrı’yı yönetmeye talibim ilerleyen günlerde çok daha net ifadelerle durum tespiti yapacağımız buluşmalarımızda Ağrı için projelerimizde aktaracak ve köy kente dönüşmüş makus talihimizi İnşallah 31 Mart akşamı sandıktan çıkan sonuçla terse çevireceğiz ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrı dağı
Ağrı dağı - 2 ay Önce

Neden cearetli olmasınki yolsuzlukmu yaptı, hukuksuzlukmu yaptı,? Mütevazi, saygın, saygılı, işini hakkıyla yapan, kültürlü, oturup kalkmasını bilen, toplum adamı, asil bir kişi. Ağrı için gurur duyulacak bir isim. Geçmişinde yaptığı işler ortada. O yüzden sokak sokak cesaretle geziyor. Aksi halde gezecek yüzü olmazdı.

Avukat Bülent
Avukat Bülent - 2 ay Önce

VAllahi büyük cesaret, ancak sokak sokak geziyor. Ama DEM Parti geliyor. Haberin olsun

SIRADAKİ HABER